סלט פסטה קר
השפית תמר כהן-צדק מקוצ'ינה תמר מגישה מתכון חגיגי
מצרכים
- ל-4 מנות:
- 100 גרם פסטה קצרה ויבשה
- 100 גרם עגבניות מיובשות קצוצות
- 200 גרם מוצרלה ( 2 כדורים) חתוכה לקוביות
- צרור בזיליקום קצוץ
- 1/2 כוס זיתים שחורים מגולענים וקצוצים
- 2 פלפלים אדומים קלויים, קלופים וחתוכים לרצועות
- 100 גם שעועית ירוקה מנוקה, חלוטה וחתוכה לשניים
- 1/4 כוס שמן זית
- מלח
- פלפל שחור
אופן ההכנה
- 1.מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן.
- 2.כשהפסטה מוכנה, מסננים אותה מהמים, מניחים בקערה, זולפים מעליה את שמן הזית ומערבבים.
- 3.מוסיפים לקערה ובה הפסטה את שאר מרכיבי הסלט.
- 4.מתבלים במלח ופלפל ומגישים.