נושאים חמים

סלט פסטה קר

השפית תמר כהן-צדק מקוצ'ינה תמר מגישה מתכון חגיגי

מתכוני שבועות של קוצ'ינה תמר (נמרוד סונדרס)
מתכוני שבועות של קוצ'ינה תמר (נמרוד סונדרס)

מצרכים

  • ל-4 מנות:
  • 100 גרם פסטה קצרה ויבשה
  • 100 גרם עגבניות מיובשות קצוצות
  • 200 גרם מוצרלה ( 2 כדורים) חתוכה לקוביות
  • צרור בזיליקום קצוץ
  • 1/2 כוס זיתים שחורים מגולענים וקצוצים
  • 2 פלפלים אדומים קלויים, קלופים וחתוכים לרצועות
  • 100 גם שעועית ירוקה מנוקה, חלוטה וחתוכה לשניים
  • 1/4 כוס שמן זית
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה

  • 1.מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן.
  • 2.כשהפסטה מוכנה, מסננים אותה מהמים, מניחים בקערה, זולפים מעליה את שמן הזית ומערבבים.
  • 3.מוסיפים לקערה ובה הפסטה את שאר מרכיבי הסלט.
  • 4.מתבלים במלח ופלפל ומגישים.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים

טוב לדעת