- 1. מחממים מחבת רחבה על אש בינונית ומוסיפים שמן זית.
-
- 2. מוסיפים את קוביות הפלפל האדום ומטגנים במשך 2 דקות.
-
- 3. מוסיפים את הכמון והפפריקה וממשיכים לטגן עוד כדקה תוך כדי ערבוב.
-
- 4. מוסיפים את קוביות העגבניה וממשיכים לאדות עוד כ-4 דקות. מוסיפים את רסק העגבניות, המים והמלח ומבשלים על אש נמוכה במשך 10 דקות.
-
- 5. בינתיים מחממים מחבת שמן זית במחבת נוספת על אש בינונית. מוסיפים את הבצל הלבן ומאדים במשך כ-5 דקות או עד לשקיפות. מוסיפים את התרד ומבשלים במשך 10 דקות. מורידים מן האש, מוסיפים את מיץ הלימון והכוסברה.