וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט תורכי מתרד

סלט חורפי ומחמם שיתאים לכל שעה ביום. מבשלים פלפלים, עגבניות ותרג, מוסיפים לימון וכוסברה ומגישים חם

מתכון מאת: .

סלט תרד טורקי. אפיק גבאי
סלט תרד טורקי

מצרכים למתכון

  • ל-2 מנות:
  • לתרד:
  • 3 בצלים לבנים קצוצים
  • 250 גרם תרד טורקי קצוץ גס כולל גבעולים
  • 1/2 צרור כוסברה קצוץ דק
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 2 כפות מיץ לימון
  • לטורקי:
  • 2 עגבניות קלופות ללא זרעים חתוכות לקוביות
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות
  • כפית פפריקה חריפה
  • כפית כמון טחון
  • 1/2 כוס רסק עגבניות
  • כפית מלח דק
  • 1/4 כוס מים

אופן ההכנה

  • 1. מחממים מחבת רחבה על אש בינונית ומוסיפים שמן זית.
  • 2. מוסיפים את קוביות הפלפל האדום ומטגנים במשך 2 דקות.
  • 3. מוסיפים את הכמון והפפריקה וממשיכים לטגן עוד כדקה תוך כדי ערבוב.
  • 4. מוסיפים את קוביות העגבניה וממשיכים לאדות עוד כ-4 דקות. מוסיפים את רסק העגבניות, המים והמלח ומבשלים על אש נמוכה במשך 10 דקות.
  • 5. בינתיים מחממים מחבת שמן זית במחבת נוספת על אש בינונית. מוסיפים את הבצל הלבן ומאדים במשך כ-5 דקות או עד לשקיפות. מוסיפים את התרד ומבשלים במשך 10 דקות. מורידים מן האש, מוסיפים את מיץ הלימון והכוסברה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully