- 1. מערבבים סוכר, קינמון והל בקערה קטנה.
-
- 2. פותחים את הבצק לכל אורכו, מברישים בחמאה מומסת, ומפזרים מעל את תערובת הסוכר בשכבה אחידה.
-
- 3. מקפלים את השליש הימני של הבצק על השליש האמצעי. לאחר מכן מקפלים את השליש השמאלי שנותר פתוח על שכבות הבצק, כך שיתקבל מלבן עם מילוי בין שכבות הבצק.
-
- 4. מרדדים מעט את מלבן שכבות הבצק, וחותכים את כולו לכ-20 רצועות ארוכות.
-
- 5. מקיפים 3 אצבעות ברצועת בצק, כך שייווצר שבלול עם חור באמצע. את קצה הרצועה מכניסים למרכז החור כמעין קשר, ומניחים בתבנית. חוזרים על הפעולה עם יתר הרצועות.
-
- 6. מכסים את התבנית במגבת, ומניחים להתפחה למשך כ-30 דקות.
-
- 7. מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מברישים את שבלולי הבצק בביצה טרופה, מכניסים לתנור החם, ואופים במשך 20-25 דקות. שומרים בכלי אטום למשך יומיים או במקפיא למשך חודשים.