פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סלט ירוקים ואטריות שעועית

      סלט קליל, רענן וקרנצ'י בזכות ירקות ירוקים כמו ברוקולע ומלפפון, אגוזים ואטריות השעועית, שמלווים בניחוח אסיאתי עדין

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      מנות עם אטריות שעועית במסעדת בראון (נמרוד סונדרס)
      מנות עם אטריות שעועית במסעדת בראון (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • ל-4 סועדים:
      • חצי חבילת אטריות שעועית
      • 150 גרם ברוקולי מפורק לפרחים קטנים
      • 150 גרם שעועית ירוקה נקייה וחתוכה באורך 2 ס"מ
      • 1 זוקיני גדול חתוך לאורכו לחצי ופרוס דק
      • 1 מלפפון חתוך לאורכו לחצי ופרוס דק
      • חצי צרור נענע - עלים מופרדים
      • 100 גרם אגוזי קשיו קלויים
      • לרוטב:
      • 1 כף טחינה גולמית
      • 4 כפות סויה
      • 3 כפות מיץ ליים
      • 1/4 כוס מיץ תפוזים
      • 1 כף דבש
      • 4 כפות שמן שומשום

      אופן ההכנה

      • 1. משרים את אטריות השעועית במים רותחים כ-5 דקות, מסננים ושוטפים במים קרים כ-3 דקות.
      • 2. בקערה או סיר עם מים רותחים ומעט מלח חולטים את הברוקולי והשעועית הירוקה כ-2 דקות ומעבירים למי קרח.
      • 3. שמים את כל מרכיבי הרוטב בקערת ערבוב או צנצנת ומערבבים היטב עם מטרפה (במידה ובצנצנת מנערים) עד לקבלת מרקם אחיד.
      • 4. בקערה גדולה ערבבים את כל המרכיבים ויוצקים את הרוטב, מערבבים בשנית.
      • 5. מעבירים לצלחת הגשה עמוקה, מפזרים את אגוזי הקשיו ומגישים.

      עוד מתכוני סלטים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -