פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סלט עוף ומלון

      לסלט הזה אפשר להשתמש בשאריות של חזה עוף מבושל או צלוי מאתמול או סטייק פרגית שנשאר מהמנגל. השילוב של המלון בסלט מקנה לו רעננות נעימה

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      סלטים של אילת לטוביץ' בביתא קפה (אפיק גבאי)
      סלטים של אילת לטוביץ' בביתא קפה (אפיק גבאי)

      מצרכים

      • ל-2 מנות
      • 200 גרם חזה עוף מבושל/צלוי – אפשר גם שאריות של עוף צלוי או סטייק פרגית שנשאר מהמנגל
      • 1 כוס נבטי חמניה
      • ½ כוס נבטי ברוקולי
      • 1 כוס עלי ארוגולה
      • ½ כוס עלי נענע
      • ¼ כוס כוסברה קצוצה
      • ½ 1 כוסות מלון פרוס דק
      • גרגרים מחצי קלח תירס מתוק (גילי)
      • מלח
      • פלפל
      • שמן זית
      • מיץ מחצי לימון

      אופן ההכנה

      • 1. כל שצריך הוא לחתוך את העוף לפיסות נעימות לאיסוף במזלג ולערבב עם יתרת המרכיבים.
      • *פטריסיה מכינה לסלט הזה רוטב מתקתק של 2 כפות דבש, 1 כף חרדל מעודן, 1 כף מיץ לימון ושמן זית...מומלץ לא פחות!

      עוד מתכוני סלטים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -