סלט עוף ומלון

לסלט הזה אפשר להשתמש בשאריות של חזה עוף מבושל או צלוי מאתמול או סטייק פרגית שנשאר מהמנגל. השילוב של המלון בסלט מקנה לו רעננות נעימה

מתכון מאת: איילת לטוביץ', מערכת וואלה!
סלטים של אילת לטוביץ' בביתא קפה. אפיק גבאי
סלטים של אילת לטוביץ' בביתא קפה

מצרכים

  • ל-2 מנות
  • 200 גרם חזה עוף מבושל/צלוי – אפשר גם שאריות של עוף צלוי או סטייק פרגית שנשאר מהמנגל
  • 1 כוס נבטי חמניה
  • ½ כוס נבטי ברוקולי
  • 1 כוס עלי ארוגולה
  • ½ כוס עלי נענע
  • ¼ כוס כוסברה קצוצה
  • ½ 1 כוסות מלון פרוס דק
  • גרגרים מחצי קלח תירס מתוק (גילי)
  • מלח
  • פלפל
  • שמן זית
  • מיץ מחצי לימון

אופן ההכנה

  • 1. כל שצריך הוא לחתוך את העוף לפיסות נעימות לאיסוף במזלג ולערבב עם יתרת המרכיבים.
  • *פטריסיה מכינה לסלט הזה רוטב מתקתק של 2 כפות דבש, 1 כף חרדל מעודן, 1 כף מיץ לימון ושמן זית...מומלץ לא פחות!

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully