פשטידת פסטה על המחבת

מה עושים עם פסטה מבושלת שנשארה במקרר? מוסיפים הפתעות שאתם יודעים שכולם אוהבים, מטגנים על מחבת מעט שמן זית ומקבלים מאפה שחום טעים וריחני

מתכון מאת: 3058760, מערכת וואלה!
מאפה פסטה על מחבת. נמרוד סונדרס
מאפה פסטה על מחבת

מצרכים

  • למחבת בקוטר 28 ס"מ:
  • 3 כוסות פסטה מבושלת וקרה
  • 2 בצלים קצוצים
  • 3 כפות שמן זית
  • 3-4 עגבניות מגי (קטנות וטעימות) קצוצות גס
  • 2 שיני שום קצוצות
  • מלח ופלפל שחור טחון טרי
  • 10 עלי זעתר או אורגנו טריים או כפית יבשים
  • 2 כפות זיתי קלמטה מגולענים וקצוצים גס
  • 3 כפות פרמזן מגוררת
  • 1 ביצה טרופה

אופן ההכנה

  • 1. מחממים מחבת טפלון גדולה עם שמן זית ומטגנים את הבצל כ-8 דקות או עד שהוא מזהיב.
  • 2. מוסיפים את העגבניות הקצוצות והשום ומערבבים יחד עוד 2-3 דקות. מתבלים במעט מלח ופלפל (קחו בחשבון שהזיתים יוסיפו מליחות גם כן).
  • 3. מוודאים שיש עוד קצת שמן במחבת ומוסיפים את הפסטה עם הזיתים והאורגנו ומערבבים יחד.
  • 4. בשלב האחרון מוסיפים את הפרמזן והביצה הטרופה, מערבבים, מהדקים את התערובת בעזרת מרית ומניחים לכל המרכיבים להתגבש יחד למעין פשטידה.
  • 5. הופכים לצלחת ומחליקים חזרה למחבת. מגישים חם או בטמפ' החדר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully