וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קציצה מרוקאית של אבי לוי

אבי לוי מציע לכם קציצות מחמר מרוקאיות, נימוחות ומטוגנות, על בסיס תפוחי אדמה

מתכון מאת: מערכת וואלה

קציצות מחמר של השף אבי לוי. דרור עינב
קציצות מחמר של השף אבי לוי

מצרכים למתכון

  • עבור 6-8 סועדים
  • 3 תפוחי אדמה
  • 1 בטטה
  • 2 בצלים קטנים קצוצים דק
  • 1 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1/2 כוס כוסברה קצוצה
  • 2 כפיות פלפל גרוס
  • מלח לפי הטעם
  • 1 כפית כורכום
  • 2 ביצים
  • 2 כפות פירורי לחם לבנים
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה

  • 1. בסיר עם מים מבשלים את תפוחי האדמה והבטטה בקליפתם עד ריכוך. מסננים ומצננים מעט.
  • 2. מקלפים את הירקות ומכניסים לקערה גדולה. מוסיפים את הבצלים הקצוצים, הביצים, הירוקים והתבלינים, מועכים עם הידיים ומערבבים.
  • 3. מוסיפים את פירורי הלחם ומערבבים שוב רק עד הטמעתם בעיסה.
  • 4. יוצרים קציצות קטנות, מטגנים עד להזהבה בשמן חצי עמוק ומעבירים לנייר סופג.
  • 5. מסדרים בצלחת וחוטפים אחת אחרי השניה.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully