ברבוניות ממולאות מטוגנות

הבשלנית מרים אבוקסיס מעכו, במתכון לברבוניות ממולאות בעשבי תיבול

מתכון מאת: מערכת וואלה!
ברבוניות ממולאות מטוגנות

מצרכים

  • כמות: 8-10 סועדים
  • מצרכים:
  • 20 ברבוניות נקיות ופתוחות
  • למלית:
  • 1/2 כוס פטרוזליה קצוצה
  • 1/2 כוס כוסברה קצוצה
  • 1/4 כפית מלח ים
  • 1/4 כפית פפריקה מעושנת
  • 1/4 כפית פלפל שחור גרוס
  • 2 שיני שום קצוצות
  • לטיגון:
  • שמן
  • 1 כוס קמח

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים בקערה קטנה את כל מרכיבי המלית. ניתן לתת להם כתישה קטנה במכתש ועלי כדי להוציא מהם טעמים, לא חובה.
  • 2. מחממים שמן עמוק בסיר מעט רחב, כדי שהברבוניות ייכנסו בשלמותן. טובלים אותן בקמח, מנערים מעודפים ומעבירים לשמן החם. מוציאים לנייר סופג.
  • 3. מפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה טרייה ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully