פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      ברבוניות ממולאות מטוגנות

      הבשלנית מרים אבוקסיס מעכו, במתכון לברבוניות ממולאות בעשבי תיבול

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      ברבוניות ממולאות מטוגנות (נמרוד סונדרס)
      ברבוניות ממולאות מטוגנות (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • כמות: 8-10 סועדים
      • מצרכים:
      • 20 ברבוניות נקיות ופתוחות
      • למלית:
      • 1/2 כוס פטרוזליה קצוצה
      • 1/2 כוס כוסברה קצוצה
      • 1/4 כפית מלח ים
      • 1/4 כפית פפריקה מעושנת
      • 1/4 כפית פלפל שחור גרוס
      • 2 שיני שום קצוצות
      • לטיגון:
      • שמן
      • 1 כוס קמח

      אופן ההכנה

      • 1. מערבבים בקערה קטנה את כל מרכיבי המלית. ניתן לתת להם כתישה קטנה במכתש ועלי כדי להוציא מהם טעמים, לא חובה.
      • 2. מחממים שמן עמוק בסיר מעט רחב, כדי שהברבוניות ייכנסו בשלמותן. טובלים אותן בקמח, מנערים מעודפים ומעבירים לשמן החם. מוציאים לנייר סופג.
      • 3. מפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה טרייה ומגישים.

      עוד מתכוני דגים ומאכלי ים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -