נגמרה עונת הטיגונים, אבל עונת תפוחי אדמה לנצח תישאר, רות אוליבר מציעה טוויסט: למלא אותם בבשר ואורז ולבשל ברוטב לימון עדין
למרות שההגדרה הרשמית לממולאים רחבה ויכולה לכלול בתוכה סוגים שונים של כיסונים, בצקים ועוד, כשאנחנו אומרים ממולאים, כולם מבינים שהכוונה היא לירקות שטומנים בחובם שלל הפתעות טעימות. עם רוטב או בלי, בתנור או על הכיריים, המבחר הוא אינסופי והתוצאה תמיד מעוררת התרגשות רבה. לקראת סוף השבוע אספנו עבורכם 10 מתכונים נבחרים של המאכל הכי ביתי שיש
נגמרה עונת הטיגונים, אבל עונת תפוחי אדמה לנצח תישאר, רות אוליבר מציעה טוויסט: למלא אותם בבשר ואורז ולבשל ברוטב לימון עדין
השפים יוגב ירוס ואייל סניור ממטבחצר שבמושב גינתון חוגגים את העונה הכי מתעתעת עם כרוב בלדי ממולא בטלה, חצילים שרופים, פיסטוק וצימוקים אוזבקיים
את המנה הזו אתם הולכים להכין בחג עבור האורחים הטבעוניים, אבל מהר מאוד תגלו שגם הקרניבורים הכי גדולים סביב השולחן יתאהבו בסיר השחום עם הבצלים הממולאים
אבי ביטון ביקר בצפון אברקסס, ריגש את אייל שני והכין בהשראתו מפרום מפרחי כרובית ברוטב עגבניות שימלא את המטבח בריח של בית
איזה קישואים לבחור, מה הטריק שמונע מהיוגורט להשבר בבישול, וכיצד תהפכו את הבשר לעסיסי? אוסמה דלאל ממסעדת מאייר מדריך אתכם צעד אחר צעד בדרך למנת קוסא מחשי מושלמת
תחתיות ארטישוק ממולאות בבשר הן דרך מצוינת להתחיל לתכנן את הבישולים לחג. רות אוליבר לוקחת את המנה המוכרת ומשדכת לה רוטב חמוץ-מתוק ריחני שמוסיף הרבה חגיגיות לשולחן
המתכונים של סבתא שלי הם תמיד הכי פשוטים והכי טעימים. בלי לסבך תהליכים ובלי חומרי גלם שקשה למצוא בבית (טוב, לפחות בבית בולגרי)