אין צורך לשפשף את העיניים, אתם קוראים נכון, את הלביבות הבאות מכינים מתפוחי אדמה בלבד. מוסיפים רק מלח לתיבול ושמן לטיגון עמוק ויש לכם נס חנוכה אמיתי על הצלחת
מהלביבות האגדיות של אורנה ואלה, דרך מתכון ללביבות שעושים מתפו"א בלבד ועד לביבות שרימפס ותירס של אייל לביא. ריכזנו עבורכם 8 מתכונים ללביבות מוצלחות, לכל אחד מימי החג. חג שמח!
אין צורך לשפשף את העיניים, אתם קוראים נכון, את הלביבות הבאות מכינים מתפוחי אדמה בלבד. מוסיפים רק מלח לתיבול ושמן לטיגון עמוק ויש לכם נס חנוכה אמיתי על הצלחת
למרות שמסעדת אורנה ואלה כבר נסגרה, עדיין אפשר להכין בבית את הלביבות שכבר מזמן הפכו לשם דבר בתל אביב ומחוצה לה
הזוקיני מככב במטבח היווני, ולצד גבינה משתלב נפלא בתוך קציצות קיציות חלביות. רק אל תשכחו להגיש אותן לצד יוגורט מתובל שיוסיף רעננות למנה
"אמא מטגנת לביבות" זה לא רק שיר, אצלנו בבית של אמא אווירת החג נכנסת כבר חודשיים לפני חנוכה וקדחת הטיגונים בשיאה. את לביבות תפוחי האדמה האלו כל אחד יכול להכין וכיף לאכול אותן בוקר, צהרים או ערב
ברוח חג האורים המתקרב אופה מירב שיינר לביבות בטטה עם עקצוץ של גבינת גאודה ומרווה ונזכרת בפעם הראשונה בה ניסתה להכין לביבות
לקראת חג החנוכה אבי ביטון מפרגן למסעדת המבורג ברחובות ובהשראתה מתפרע עם חלות בצל ביתיות קטנות מ-4 מרכיבים בלבד, שמושלמות גם לנמנעים מגלוטן
השומר 1 הוא אחד מדוכני האוכל האהובים והמצליחים בשוק הכרמל, אל שלל המנות הפופולריות בתפריט הצטרפה לאחרונה גרסה מחודשת של קציצות כרובית טבעוניות בסגנון עיראקי, לא נותר לנו אלא להתחנן למתכון, ברור שהשגנו
לכבוד חג החנוכה אייל לביא מכניס את בנו דוד למטבח של מסעדת רוקח 73 ויחד הם מכינים לביבות שף משודרגות עם תירס ושרימפס