וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

העלילה של ביסלי הבטיחה טוויסט חדש. היינו חייבים לנסות

19.12.2024 / 6:00

חליטות, מזיגות, הפתעות: טועמי חדש על המדף התחממו

ביקור במפעל במבה של אסם בקריית גת/צילום: יוסי ציפקיס, עריכה: נועה לוי

אתם תצטרכו להאמין לנו כשאנחנו אומרים שזאת עבודה לא קלה, לא קלה בכלל.

להתנסות בכל המוצרים החדשים שיוצאים לשוק הישראלי (ולפעמים גם מחוצה לו), לטעום לפני כולם, משלוחים ועוד משלוחים, שקיות נייר שמצטברות במשרד (ובבית), תחושת שובע בלתי פוסקת.

ברצינות, זה קשה יותר ממה שזה נראה, ואף אחד לא משלם לך על חדר הכושר, או מפצה אותך על תחושת ה-FOMO המתפתחת במהירות בנפש.

לכל הכתבות במדור "חדש על המדף"

עם זאת, מדור "חדש על המדף", על טועמיו, סקרניו וצרכניו הנאמנים, יצא שוב לדרך, נחוש ומוכוון משימה. והפעם - חליטות, מזיגות, הפתעות. כן, אנחנו מאוד אקלקטיים.

בתיאבון!

ביסלי טוויסט, אסם

ביסלי טוויסט, אסם. סטודיו אסם,
ביסלי טוויסט של אסם/סטודיו אסם

אחד החטיפים הכי כחול-לבן שיש משיק מהדורה חדשה, ועתירת תפניות בעלילה.

ביסלי טוויסט נוצר תוך מחשבה על קיק קטן לטעמים הידועים-מוכרים, ומתחיל עם ביסלי פלאפל וביסלי בצל. הצורה עצמה זהה למקור, והטעמים גם מהדהדים את נקודת הבסיס, אך עם - שימו לב - טוויסט.

אסם עצמה לא חשפה מראש את התוספת הטעמית, ומפנה את המחסלים לקוד QR על האריזה. שם, הפתרון הרשמי הוא בצל מקורמל (לביסלי בצל כמובן) ועמבה לפלאפל. כשידוך זה בהחלט תבוני, ובתוך השקית יש רמיזות בכיוון הזה שלא מטלטלות את השקית, אבל בהחלט מוסיפות לה איזשהו טאץ'.

בשתי מילים: בלי ספוילרים

חדש על המדף

רגע, מה באמת אכלנו עכשיו??? הנקניק הישראלי שיצא לכבוש עולם

לכתבה המלאה

שניצלים ונאגטס טופו, משק ויילר

שניצלים ונאגטס טופו, משק ויילר. משק ויילר,
שניצלים ונאגטס טופו של משק ויילר/משק ויילר

בית הטופו הגדול מרחיב מגירות מקפיאים עם סדרה חדשה, מגוונת ומסקרנת מאוד.

מדובר בליין מוצרי שניצל ונאגטס שנשענים כולם על נתחי הטופו של משק ויילר. ההשקה כוללת, לעת עתה, שלושה טעמי שניצלים (שניצל טופו בטעם ביתי, שניצל טופו בתוספת תירס ושניצל טופו בתוספת ברוקולי) ושני טעמי נאגטס (נאגטס טופו בטעם ביתי ונאגטס טופו בתוספת תירס) ושואפת לשמור על הערכים התזונתיים של אותו טופו, ולספק במקביל אלטרנטיבה טבעונית שלא מתפשרת על מרקמים וטעמים כמובן.

התוצאה בהחלט עומדת בהצהרת הכוונות הזאת, עם התעסקות מינימלית בלבד של זינוק מההקפאה לתנור (או לנינג'ה), מעטפת פריכה ופנים עדין יותר וטעמים סולידיים שמשכיחים היטב אלטרנטיבות אגרסיביות יותר בקטגוריה.

בשלוש מילים: לא רק לנמנעים

כדורי ביס, בית השקד

כדורי ביס, סדרת שוקולתמר, בית השקד. סטודיו אולימפיה,
כדורי ביס של בית השקד/סטודיו אולימפיה

ולקינוח, עדיין טבעוני, מותג הבריאות המשפחתי מהגליל שהחל לשתף פעולה עם חברת דנשר.

הקולקציה המתרחבת בהתמדה של בית השקד מתבססת על מוצרים טבעיים, נטולי תוספים וחומרים משמרים. היא כוללת, בין היתר, חמאת שקד וחמאת קוקוס, ממרח חלבה וגרנולה וכן חטיפי שוקולד עם אגוזים ותמרים ועוד קומבינציות מתוקות עם פצפוצים.

כעת, מצטרפת גם סדרת "שוקולתמר" שעניינה "כדורי ביס", כדורי קקאו ותמר במילוי קרם פיסטוק, קרם שקדים או קרם אגוזי לוז, עם שבבי האגוזים הללו - מצוין כסגירת פינה הכרחית לאחר ארוחה, כפיק-מי-אפ של ארבע אחר הצהריים, או סתם כך, כנשנוש מנוטרל מייסורי מצפון בכל שעה של היממה. מחיר: 25-28 שקלים.

בשתי מילים: ממתקים טובים

משקה שקדים בטעם טורטית, אלפרו

משקה שקדים בטעם טורטית, אלפרו. סטודיו שטראוס,
משקה שקדים בטעם טורטית של אלפרו/סטודיו שטראוס

קרוס-מותגי מבית שטראוס הוביל למקררים קרטון חדש ומסקרן במיוחד, שהוא בבחינת איך לא עשו את זה קודם.

מדובר במשקה אלפרו טורטית, אותו תחליף חלב מוכר על בסיס חלב שקדים, שמתחבר כעת לחטיף השוקולדי המיתולוגי והירוק של עלית. התוצאה, למרבה ההפתעה, איננה סופר-מתוקה, ובהחלט יכולה לעבוד As Is, כמלווה חיננית של דגני בוקר וכבסיס לשייקים מעוררים יותר.

במילה אחת: מאץ'

רוזי ולבנה, יקב פסגות

רוזי ולבנה, יקב פסגות. יקב פסגות,
רוזי ולבנה של יקב פסגות/יקב פסגות

היקב הוותיק משער בנימין מקבל את העונה הקרה עם השקה כפולה שנמזגת כמעט מאליה.

פסגות רוזי (Rosie) הוא יין רוזה פראי (12% אלכוהול) בבעבוע טבעי על בסיס ענבי שרדונה ומרלו מכרמים באזור הרי יהודה. הוא נושא ארומות פירותיות ובת-טעם חמצמצה ונוכחת, וילווה היטב תבשילי חורף עוצמתיים, למשל. מחיר: 99 שקלים.

פסגות לבנה (Levana) הוא יין מבעבע (12% אלכוהול) מענבי שרדונה שנבצרו בכרמי הרי יהודה גם כן. הוא שומר על איזון מרשים בין פרחוניות ופירותיות, זולג גם לעולמות ההדרים והלמון גראס ויוגע לצנן התרחשויות שולחניות רחבות, או סתם לעמוד בפני עצמו. מחיר: 99 שקלים.

במילה אחת: לחיים!

פינק צ'אי, ויסוצקי

פינק צ'אי, ויסוצקי. ויסוצקי,
פינק צ'אי של ויסוצקי/ויסוצקי

מהלך צבעוני במיוחד של מותג הקפה הגדול שואף ליצור "חגיגת חושים של צבעים, טעמים וניחוחות עם הרבה אופטימיות". למה לא, בעצם?

הפינק צ'אי של ויסוצקי, במהדורה מוגבלת כמובן, מתבסס על חליטת תה שחור מתקתקה ופירותית (תפוחים, ורד הבר, חרוב ואפילו קצת תותים, אבל אולי זה הצבע והפסיכולוגיה) שמתערבבת עם חלב מוקצף (או פשוט חלב, חם או קר). התוצאה קצת שוקינג טוב מבחינת לוק ופוטוגניות, ובהחלט חמודה כשוברת שגרה בימי החורף. מחיר: 17.90-19.90 שקלים.

בשתי מילים: יפה בוורוד

4
walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully