אתם תצטרכו להאמין לנו כשאנחנו אומרים שזאת עבודה לא קלה, לא קלה בכלל.
להתנסות בכל המוצרים החדשים שיוצאים לשוק הישראלי (ולפעמים גם מחוצה לו), לטעום לפני כולם, משלוחים ועוד משלוחים, שקיות נייר שמצטברות במשרד (ובבית), תחושת שובע בלתי פוסקת.
ברצינות, זה קשה יותר ממה שזה נראה, ואף אחד לא משלם לך על חדר הכושר, או מפצה אותך על תחושת ה-FOMO המתפתחת במהירות בנפש.
לכל הכתבות במדור "חדש על המדף"
עם זאת, מדור "חדש על המדף", על טועמיו, סקרניו וצרכניו הנאמנים, יצא שוב לדרך, נחוש ומוכוון משימה. והפעם - חטיפים, חטיפים, חטיפים. כן, אנחנו מאוד אקלקטיים.
בתיאבון!
נטפליקס & צ'יל 2, בן אנד ג'ריס
ענקית הגלידה עוברת טלטלות עולמיות, אך בארץ מדובר ברעידה מסוג אחר. רטט הנאה, למעשה.
שיתוף הפעולה בין בן אנד ג'ריס ונטפליקס הוליד כבר מהדורה מוצלחת מאוד של פיינט "נטפליקס אנד צ'יל". כעת, מגיעה העונה השנייה ומוכיחה שיש טעם בהמשכיות. הרבה טעם.
נטפלקיס אנד צ'יל 2 מתבססת על גלידת קרמל ושוקולד שמניות וסמיכות, ומוסיפ הלהן סווירל פירורי עוגיות, בצק עוגיות שוקולד צ'יפס ובצק עוגיות חמאת בוטנים. התוצאה מצוינת מרקמית, מספקת הפתעות ועניין בכל תנועה של הכפית (הכף, על מי אנחנו עובדים?) ועובדת נהדר מול המסך, והרבה אחרי שהוא כבה. מחיר: 24.90 שקלים לקופסת 500 גרם.
במילה אחת: בינג'
חטיפי חלבון, מקס ברנר
הבכורה המוצלחת הולידה המשך גם כאן, עם השקה-הרחבה של טעמים חדשים בסדרת חטיפי החלבון של רשת השוקולד.
המצטרפים הטריים למועדון ה-Pro של מקס ברנר הם שוקולד דובאי ושוקלד חלב עם קרמל מלוח (18 גרם חלבון), קרם פיסטוק בציפוי שוקולד לבן (20 גרם חלבון) וכן שוקולד חלב ועוגיות קרמל (21 גרם חלבון) ששומרים כולם על הרף הגבוה מלכתחילה, עם מרקם מוצלח, טעמים טובים על הרף המפנק-מושחת, והצטיינות כללית. מחיר: 14.90-17.90 שקלים.
במילה אחת: מקצוענים
יוגורט פרו, Euro מחלבות אירופה
נשארים בעולמות החלבון: חברת החלב המגוונת מנחיתה בארץ, באמצעות וילי פוד, קולקציה חדשה ומסקרנת, עם הצהרות גבוהות בתחום.
סדרת ה-Pro של Euro מחלבות אירופה מיוצרת ביוון ומסתמכת על פורמט היוגורט המקומי והפופולרי - ללא לקטוז וללא סוכר לבן. היא מציעה יוגורטים ומשקאות בגירסה טבעית ובטעמי קוקוס, אפרסק, משמש, תות שדה, בננה ועוגיות-וניל, ומכילה 20 גרם חלבון לגביע, ו-25 גרם חלבון לבקבוק. המרקם סמיך מאוד כצפוי, טעמי הפירות מודגשים והיוגורט הטבעי בכל זאת מנצח בסופו של דבר. ככה זה כשיוונים.
בשלוש מילים: למתאמנים, ולמי שבדרך
חטיף זרעים ואגוזים ותערובת לחם, קיטו שף
מותג האוכל הקטוגני מוסיף להרחיב היצע ואפשרויות עם השקה כפולה, מוכוונת תזונה דלת פחמימות כמובן.
Egozito הוא חטיף זרעים ואגוזים ללא תוספת סוכר או ממתיקים מלאכותיים (2.4 גרם פחמימות בחטיף, 5 גרם חלבון ו-13 גרם שומן) שמתחיל מלוח ומוסיף מתקתקות עדינה ככל שהדרך נמשכת. הוא מתבסס על טכנולוגיה שמייתרת ישימוש בסירופ או דבש ל"הדבקה" ומספק בתמורה את הדברים כמו שהם - טבעיים וטעימים. מחיר: 27 שקלים למארז שלוש יחידות בנות 30 גרם כל אחת.
תערובת לחם הקיטו (9 גרם פחמימות ל-100 גרם לחם אפוי), על בסיס קמח שקדים, אבקת חלבון ביצה ופסיליום, נועדה לקצר תהליכים וזמנים. היא דורשת עירבוב עם קוטג' או יוגורט סמיכים ויוצאת משם לתבנית לחם, ללחמניות או אפילו לפיתות - ולתנור (כחצי שעה על 180 מעלות). התוצאה היא כיכר יפה, ביתית וחמימה, עם מרקם מפתיע יחסית לז'אנר וטעם שבהחלט עומד ברף. מחיר: 46-49 שקלים לשקית בת 350 גרם, ועליה קוד QR המוביל למתכון.
בשלוש מילים: לא רק למקפידים
חטיפים אפויים, Poof
מותג הזלילות מרחיב מדפים ושעשועים עם השקה שמחה, תלת-פיתויית.
הסדרה החדשה של Poof, שמצטרפת לשקיות להיט קיימות (תלת מימד, קראנץ'), מתבססת על חטיפים אפויים מתירס ושבבי תפוחי אדמה בדמות טבעות קטשופ, לבבות גבינה ובייגלה גריל, ומספקת פריכות חיצונית, התמוססות פנימית ושקית מתרקונת במהירות. מחיר: 3.6 שקלים לאריזת 40 גרם.
בשתי מילים: פוף, ונגמר