וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סומלייה 2026: תערוכה של שמחה

סנהדרינק

עודכן לאחרונה: 31.12.2025 / 17:32

לקראת תערוכת סומלייה 2026, שתיערך בקרוב. ישבנו עם איש היין רועי (ג'וניור) יניב, שעזר לנו להתכונן והביא ריזלינג מאוד טעים

סנהדרינק עונה 2 פרק 8/מערכת וואלה
זיכרונות מהתערוכה/דיוויד סילברמן

אחרי שצילמנו המון תוכניות לערוץ וואלה+, והקלטנו פודקאסט ברדיו 103FM, החלטנו, לאחד את הפורמטים. התוצאה: פודקאסט שבועי מצולם, שבמהלכו אנחנו מארחים אנשי יין, אלכוהול, אוכל ותרבות לשיחות בעניינים היותר שתויים של היום.

תערוכת Sommelier, שתתקיים בתאריכים 13-12 בינואר בהיכל התרבות ת"א, מעניקה הזדמנות לאנשי המסעדות, ברי היין, חנויות היין, בתי המלון, המעדניות, רשתות השיווק וסיטונאי המשקאות, להתכנס במקום אחד.

מה אפשר לעשות שם: לפגוש את היצרנים, היקבים, היבואנים, המפיצים, להכיר יקבים חדשים, לטעום יינות מהארץ ומהעולם, לרענן, לעדכן ולעבות את תפריטי היין במסעדות ואת קטלוגי היין בחנויות לשנת 2026.

עוד זיכרונות מהתערוכה/סנהדרינק

חימום ומתיחות

כדי שלא נגיע לתערוכה ללא הכנה מספקת, הזמנו לאולפן את איש היין רועי (ג'וניור) יניב, ממנהלי תחרות 'פותחן הזהב', תחרות למלצרי יין צעירים ומבטיחים, שנערכת במסגרת פרסי היין של המסעדות.

טעמנו ריזלינג מדהים מאורגון, ארצות הברית, ודיברנו על יין ישראלי בכלל ועל התערוכה, והתחרות בכלל. הצלחנו לאסוף גם כמה טיפים ועצות להתנהלות במסגרת אירוע היין העצום הזה. מקווים שתאהבו.

צפיתם? האזנתם? נהניתם? ספרו לחבריכם, לא נהניתם, ספרו לנו כדי שנוכל להשתפר. מעוניינים להשתתף בתוכנית, דברו איתנו. וגם: יש אותנו בספוטיפיי.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully