אחרי שסיפרנו לכם על ההתרחבות של רשת הפיתות המפנקות "עובד בכפר" והגעתה לקריית אונו, הגיע תור הפיצה האהובה לצאת מגבולות תל אביב ולנחות בבקעה.
המצטרפת החדשה לשורת המסעדות המבטיחות שיגיעו לקריית אונו היא "לה טיגרה", הפיצה הנאפוליטנית שנפתחה על ידי פיצואולו ירון סגל, דודי אפריאט ואמיר בן שטרית בפלורנטין, התפרסמה בטאבון הכתום המנומר ובפיצות שזכו בתארים בינלאומיים, ומשם התרחבה למסעדה נוספת בבזל.
לאחר התאזרחות מוצלחת בבזל הגיעה תורה של בקעת אונו, והיום פרסמו השותפים תמונת "לחיים" לאחר סגירת העסקה.
"לה טיגרה" הקריית אונואית תפתח אחרי חגי תשרי, לקראת סוף שנת 2026, והלוקיישן מרגש לא פחות: קרוב לקניון קריית אונו, בפרויקט החדש של בוני התיכון.
במסעדה החדשה תהיה גם עמדת דיג'י, ואנחנו מתרגשים רק מהמחשבה על עגלת טירמיסו, אפרול שפריץ ופיצה שמנמנה, רכה ואלסטית עם טופינג של מורטדלה מחית פיסטוק, ודבש. יאם!
לה טיגרה קריית אונו - פרויקט בוני התיכון, קריית אונו | פתיחה אחרי חגי תשרי, 2026
