חרוסת בתיבול קינמון וזנגביל
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 3 תפוחי עץ מסוג זהוב מגוררים דק
- 1/2 שקית אגוזי מלך קצוצים (כחצי כוס)
- 3 כפות צימוקים מהסוג הבהיר
- 1/2 כפית קינמון טחון
- 1/4 כפית זנגביל טחון
- 1/2 כוס יין אדום מתוק
- 2 כפות קמח מצה
- 1 כפית סוכר
אופן ההכנה
- מערבבים את תפוחי העץ עם הקינמון והסוכר
- משרים את הצימוקים 1/2 שעה ביין
- מתבלים בזנגביל, יוצקים את היין והצימוקים ובוחשים היטב.
- מוסיפים את קמח המצה (עד לקבלת הסמיכות הנדרשת)