וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חרוסת בתיבול קינמון וזנגביל

מתכון מאת: אריק שרף,ascharf@zahav.net.il

חרוסת של אביב משה. נמרוד סונדרס
חרוסת של אביב משה

מצרכים למתכון

  • 3 תפוחי עץ מסוג זהוב מגוררים דק
  • 1/2 שקית אגוזי מלך קצוצים (כחצי כוס)
  • 3 כפות צימוקים מהסוג הבהיר
  • 1/2 כפית קינמון טחון
  • 1/4 כפית זנגביל טחון
  • 1/2 כוס יין אדום מתוק
  • 2 כפות קמח מצה
  • 1 כפית סוכר

אופן ההכנה

  • מערבבים את תפוחי העץ עם הקינמון והסוכר
  • משרים את הצימוקים 1/2 שעה ביין
  • מתבלים בזנגביל, יוצקים את היין והצימוקים ובוחשים היטב.
  • מוסיפים את קמח המצה (עד לקבלת הסמיכות הנדרשת)

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully