קציצות טופו עם פטריות
גם בריא, גם צמחוני וגם טעים ומתובל
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 ק"ג טופו קשה
- 1 כף שמן זית
- 100 גרם פטריות שמפיניון
- 1 בצל בינוני קצוץ
- 1 שן שום
- ג'ינג'ר טרי בגודל שן שום, מגורד
- 2 כפות כוסברה קצוצה
- 2 כפות סויה
- 1/2 כוס קמח מלא
- שומשום
אופן ההכנה
- 1. מטגנים את הבצל בשמן זית עד להזהבה.
- 2. מוסיפים את הפטריות, השום והג'ינג'ר. מטגנים קלות ומורידים מהאש.
- 3. מקררים את תערובת הפטריות, ומוסיפים את הכוסברה והסויה.
- 4. מקררים אתתערובת הפטריות, ומוסיפים את הכוסברה והסויה.
- 5. מפוררים היטב את הטופו ומוסיפים לתערובת הפטריות.
- 6. מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה.
- 7. יוצרים כשש קציצות, טובלים את הקציצות בשומשום ומטגנים את הקציצות בשמן חצי עמוק עד להשחמה.