- 1. מתבלים את הפלפלים בתבלינים וקולים בתנור שחומם מראש
- ל- 200 מעלות למשך 12 דקות.
-
- 2. יוצקים על תבנית את שמן הזית ומניחים את פילה הברבוניות עליה. ממליחים מעט, מפלפלים ומפזרים עלי טימין.
- אופים את הדגים 3 דקות מכל צד בגריל (בתנור) שחומם מראש.
-
- 4. את הלחם מושחים בשמן זית, ממליחים מעט ומשפשפים בשן שום.
- מכניסים לתנור וקולים כמה דקות.
-
- 5. אופן ההגשה: מניחים שכבת חסה ועליה את הפלפלים והברבוניות.
- יוצרים שכבה נוספת זהה. חוצים את הלחם לרוחבו ומגישים.
-
- הצעה לשיפור: ניתן לחמם את הסנדוויץ' לפני הגשתו ולהוסיף לו גם פרוסת גבינת צ'דר בין השכבות.