פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סנדוויץ' פילה ברבוניות ופלפלים קלויים

      מתכון של קייטרינג שקדים באדיבות שמן זית "חלוצה".

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      סנדויץ פילה ברבוניות ופלפלים קלויים (מוטי פישביין - שמן חלוצה) (מערכת וואלה! NEWS)
      סנדויץ פילה ברבוניות ופלפלים קלויים (מוטי פישביין - שמן חלוצה) (מערכת וואלה! NEWS)

      מצרכים

      • חומרים לסנדוויץ' אחד:
      • לפלפלים הקלויים:
      • 2 פלפלים צהובים נקיים וחתוכים בדפנותיהם
      • כמה עלי רוזמרין
      • מלח, פלפל שחור גרוס
      • 3 כפות שמן זית
      • לברבוניות:
      • 6 פילה ברבוניות נקיים מעצמות
      • כמה עלי טימין
      • 4 כפות שמן זית
      • מלח, פלפל שחור גרוס
      • שן שום
      • עלי חסה טריים
      • לחם: אפשר להשתמש בבגט טרי חצוי לאורכו או לחם איכותי אחר לפי הטעם

      אופן ההכנה

      • 1. מתבלים את הפלפלים בתבלינים וקולים בתנור שחומם מראש
      • ל- 200 מעלות למשך 12 דקות.
      • 2. יוצקים על תבנית את שמן הזית ומניחים את פילה הברבוניות עליה. ממליחים מעט, מפלפלים ומפזרים עלי טימין.
      • אופים את הדגים 3 דקות מכל צד בגריל (בתנור) שחומם מראש.
      • 4. את הלחם מושחים בשמן זית, ממליחים מעט ומשפשפים בשן שום.
      • מכניסים לתנור וקולים כמה דקות.
      • 5. אופן ההגשה: מניחים שכבת חסה ועליה את הפלפלים והברבוניות.
      • יוצרים שכבה נוספת זהה. חוצים את הלחם לרוחבו ומגישים.
      • הצעה לשיפור: ניתן לחמם את הסנדוויץ' לפני הגשתו ולהוסיף לו גם פרוסת גבינת צ'דר בין השכבות.

      עוד מתכוני ארוחת צהריים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -