וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סנדוויץ' פילה ברבוניות ופלפלים קלויים

מתכון של קייטרינג שקדים באדיבות שמן זית "חלוצה".

מתכון מאת: מערכת וואלה

סנדויץ פילה ברבוניות ופלפלים קלויים (מוטי פישביין - שמן חלוצה). מערכת וואלה!
סנדויץ פילה ברבוניות ופלפלים קלויים (מוטי פישביין - שמן חלוצה)

מצרכים למתכון

  • חומרים לסנדוויץ' אחד:
  • לפלפלים הקלויים:
  • 2 פלפלים צהובים נקיים וחתוכים בדפנותיהם
  • כמה עלי רוזמרין
  • מלח, פלפל שחור גרוס
  • 3 כפות שמן זית
  • לברבוניות:
  • 6 פילה ברבוניות נקיים מעצמות
  • כמה עלי טימין
  • 4 כפות שמן זית
  • מלח, פלפל שחור גרוס
  • שן שום
  • עלי חסה טריים
  • לחם: אפשר להשתמש בבגט טרי חצוי לאורכו או לחם איכותי אחר לפי הטעם

אופן ההכנה

  • 1. מתבלים את הפלפלים בתבלינים וקולים בתנור שחומם מראש
  • ל- 200 מעלות למשך 12 דקות.
  • 2. יוצקים על תבנית את שמן הזית ומניחים את פילה הברבוניות עליה. ממליחים מעט, מפלפלים ומפזרים עלי טימין.
  • אופים את הדגים 3 דקות מכל צד בגריל (בתנור) שחומם מראש.
  • 4. את הלחם מושחים בשמן זית, ממליחים מעט ומשפשפים בשן שום.
  • מכניסים לתנור וקולים כמה דקות.
  • 5. אופן ההגשה: מניחים שכבת חסה ועליה את הפלפלים והברבוניות.
  • יוצרים שכבה נוספת זהה. חוצים את הלחם לרוחבו ומגישים.
  • הצעה לשיפור: ניתן לחמם את הסנדוויץ' לפני הגשתו ולהוסיף לו גם פרוסת גבינת צ'דר בין השכבות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully