מרק בטטות של בית הקפה "קופיקאט"

להתחיל את החורף עם מרק עשיר

מתכון מאת: מערכת וואלה!
בטטה. מערכת וואלה!
בטטה

מצרכים

  • ½ ק"ג בטטה
  • 200 גרם דלעת
  • 100 גרם בצל סגול
  • 100 גרם תפוח אדמה
  • 100 גרם גזר
  • 50 גרם חמאה
  • 3 כפות אבקת מרק פרווה
  • 1 שמנת מתוקה עמידה
  • 5 כפות יין לבן
  • ½ כף ג'ינג'ר טרי מגורד
  • ½ כפית סוכר

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את כל המרכיבים לפרוסות ומבשלים עם החמאה.
  • 2. מוסיפים מים באופן כזה שיכסו את כל המרכיבים.
  • 3. מוסיפים את אבקת המרק, היין, הג'ינג'ר והסוכר ומבשלים עד שהמרכיבים מתרככים.
  • 4. מועכים הכל במעבד מזון.
  • 5. מחזירים את המחית לסיר ומוסיפים את השמנת. מבשלים שוב עד לבעבוע המרק.
  • מגישים בתוספת קרוטונים או לחם אפוי טרי בצד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully