וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוף בקארי ושעועית ירוקה

מתכון מאת: ערן ירוחם, foodsteps

קארי חצילים קמבודי. דרור עינב
קארי חצילים קמבודי

מצרכים למתכון

  • 750 גרם בשר ירך נקי מעצם ("פרגיות")
  • 250 גרם שעועית ירוקה טריה או קפואה, בהתאם לעונה.
  • ¼ כוס מחית קארי ירוק
  • 400 מ"ל חלב קוקוס
  • למחית קארי ירוק:
  • פלפל ירוק אחד( מגורען)
  • 3 בצלים ירוקים חתוכים גס
  • 2 שיני שום
  • ¼ כוס עלי כוסברה קצוצים גס
  • ¼ כוס עשב לימון
  • מספר עלי כפיר ליים
  • 2 כפות מים
  • כפית מחית שרימפס
  • ½ כפית אבקת כמון

אופן ההכנה

  • המחית:
  • מעבדים את כל החומרים עד לקבלת מחית חלקה.
  • הבשר:
  • 1. פורסים את חלקי הירך לשישיות. את השעועית חותכים לחתיכות של 5 ס"מ.
  • 2. מחממים ווק או מחבת טיגון גדולה, מוסיפים את מחית הקארי, ומטגנים תוך כדי בחישה כ-3 דקות או עד שמופץ ריח.
  • 3. מוסיפים את נתחי העוף ומטגנים כ- 10 דקות עד שהעוף כמעט מוכן.
  • 4. מוסיפים את חלב הקוקוס, מביאים לרתיחה, תוך כדי בחישה. מצמצמים כ-15 דקות (ללא מכסה) ומוסיפים את השעועית. מבשלים עוד 10 דקות (עד לריכוך השעועית). מגישים חם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully