- 1. מערבבים את חומרי הבצק הכל יחד ומוסיפים קמח עד שהתערובת מפסיקה להיות דביקה. נותנים לבצק לנוח כחצי שעה עד שעה.
-
- 2. מטגנים את הבצל במחבת גדולה. מוסיפים את הבשר וממשיכים לטגן. מוסיפים שום, כמון, פפריקה, מלח פלפל ואת הכוסברה. לאחר שהבשר מוכן נותנים לו להצטנן.
-
- 3. מרדדים את הבצק. עושים ממנו עיגולים (אפשר עם כוס פשוטה), שמים כף בשר במרכז כל עיגול, עוטפים את הבשר בבצק וסוגרים אותו למעלה בתנועה סיבובית. מטגנים בשמן עמוק.
-
- 4. מערבבים את השמנת החמוצה והעירית. ניתן ליצוק מעט רוטב על המנה עצמה או להגיש אותו בכלי נפרד.