- 1. מכינים את הסופגניות: לשים את חומרי הבצק במשך 4-6 דקות, עד ליצירת בצק אחיד.
-
- 2. מכסים את הבצק בניילון נצמד ומשאירים כשעה וחצי בטמפרטורת החדר.
-
- 3. חותכים את הבצק לחתיכות במשקל 80-60 גרם (תלוי בגודל הרצוי) ומגלגלים לכדורים.
-
- 4. מניחים את הכדורים על משטח משומן ונותנים להם לתפוח במשך חצי שעה עד 45 דקות.
-
- 5. מכינים את המילוי: מרתיחים את החלב, הסוכר והמלח.
-
- 6. מערבבים את החלמונים, הקמח והקורנפלור ויוצקים בעדינות את תערובת החלב לתערובת החלמונים. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
-
- 7. מחזירים את התערובת לאש ומבשלים עד לרתיחה קלה מאוד.
-
- 8. ממיסים את השוקולד הלבן למשך דקה במיקרוגל. מורידים מהאש, מוסיפים את השוקולד הלבן ומצננים.
-
- 9. מוסיפים את פירות היער ומערבבים.
-
- 10. מטגנים את הסופגניות בשמן עמוק (180 מעלות) במשך 2 דקות מכל צד ומניחים על נייר סופג ל-5 דקות.
-
- 11. מחדירים את המילוי עם מזרק.