מרק דלעת עם טריק מפתיע
אל תוותרו על תפוחי העץ החמצמצים
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 800 גרם דלעת
- 2 תפוחי עץ חמוצים
- ענף סלרי + עלים
- כף אבקת קארי
- שמן זית
- 1/2 כוס חלב קוקוס
- 6-7 כוסות מים
- 2 כפות אבקת מרק עוף
- 2 תפוחי אדמה בגודל בינוני
- בצל ירוק לקישוט
אופן ההכנה
- 1. מבשלים את הירקות עם המים (המים אמורים לכסות ועוד קצת), על אש קטנה ומביאים לרתיחה. מוציאים את הסלרי.
- 2. במחבת נפרדת מחממים שמן מוסיפים קארי. מטגנים ומוסיפים את חלב הקוקוס, ממשיכים לבשל עד שמתקבלת תערוכת אחידה.
- 3. מרסקים בבלנדר את הירקות והמים. מוסיפים את הקארי והקוקוס ומביאים לרתיחה.
- 4. מפזרים בצל ירוק מעל ומגישים.