וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בואיקוס: לחמניות גבינה

את הלחמניות ניתן להקפיא ולהפשיר במיקרו. פתרון מצויין לארוחת 10:00 לבית הספר בשילוב עם מלפפון ירוק או כל ירק אחר שהילד אוהב.

מתכון מאת: ענת מזרחי,shani-nehurai@bezeq.int.net

לחמניות - אילוסטרציה. Artoday
לחמניות - אילוסטרציה

מצרכים למתכון

  • 1 חבילת קטנה קמח אסם
  • 250 ג"ר גבינה לבנה
  • 250 ג"ר גבינה קוטג'
  • 150 ג"ר גבינה צהובה העמק
  • 1 מחמאה
  • קורט מלח
  • קורט פלפל לבן
  • 150 ג"ר גבינה מלוחה - בולגרית או כל גבינה מלוחה אחרת
  • * ניתן להוסיף את כל שאריות הגבינה במקרר שתאריך תפוגתם קצר. אפשר להוסיף יוגורט או לבן.

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את כל החומרים, מלבד הגבינה הצהובה, בתוך קערה. לשים לבצק אחיד.
  • 2. מגרדים את הגבינה הצהובה בפומפיה ומעבירים לבצק . לשים בעדינות.
  • 3. מניחים לכמה שעות במקרר או ללילה שלם.
  • 4. יוצרים עיגולים בינוניים ומניחים במגש שעליו מונח נייר אפיה. מורחים את הלחמניות בביצה ומפזרים שומשום מעל.
  • 5. מעבירים לתנור שחומם מראש ל- 180 עד שמזהיבות

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully