וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ארטישוק ירושלמי בחמאה ופטרוזיליה

ארטישוק ירושלמי בחמאה ופטרוזיליה, מתכון באדיבות מפעלי חבל מעון בנגב המערבי

מתכון מאת: מערכת וואלה

ארטישוק ירושלמי של מפעלי חבל מעון בנגב.
ארטישוק ירושלמי של מפעלי חבל מעון בנגב

מצרכים למתכון

  • ½ ק"ג ארטישוק ירושלמי, קלוף וחתוך לטבעות
  • 1 כפית מיץ לימון
  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • 30 גרם חמאה או מרגרינה בטעם חמאה
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה

  • 1. שמים את הארטישוק הירושלמי בסיר ומכסים במים קרים. מוסיפים את מיץ הלימון. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש וממשיכים לבשל עוד 20-10 דקות עד שהארטישוק מתרכך מעט.
  • 2. מכבים את האש, מסננים, מוסיפים פטרוזיליה וחמאה, פלפל טחון טרי ומלח. מגישים חם כתוספת או חטיף.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully