עוגת תפוזים אוורירית
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 6 ביצים מס 1
- 2 כוסות קמח אסם תופח
- 2 כוסות סוכר
- 3/4 כוס שמן
- 1 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי/טבעי
- 1 קליפת לימון מגוררת
- קורט מלח
אופן ההכנה
- 1. מקציפים את החלבונים+קורט מלח.
- 2. מוסיפים בהדרגה את הסוכר, עד שמתקבל קצף יציב.
- מוסיפים בהדרגה ובמהירות נמוכה את שאר המצרכים עד שמתקבלת בלילה אחידה.
- 3. אופים בחום של 180 מעלות כ 45 - 50 דקות בסיר פלא משומן או בתבנית מס' 26.