קרוסטיני ריבת תאנים, קרם רוקפור ואגוז מלך

מתכון של עומר מילר סו-שף ב"פודארט".

מתכון מאת: מערכת וואלה!
אגוזי מלך

מצרכים

  • 1 באגט
  • ריבת תאנים (או כל ריבה אחרת)
  • 1 כף גבינת רוקפור
  • 2 כפות קרם פרש
  • אגוזי מלך

אופן ההכנה

  • 1. פורסים את הבאגט לפרוסות דקות, מורחים בשמן זית וקצת שום כתוש, קולים בתנור על 180 מעלות למשך 5 דקות.
  • 2. מערבבים כף רוקפור עם שתי כפות קרם פרש עד קבלת מרקם חלק. על הקרוסטיני מניחים מעט ריבה ולצדה מזליפים את קרם הרוקפור.
  • 3. משלימים את המנה עם אגוז מלך קלוי.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully