קרוסטיני ריבת תאנים, קרם רוקפור ואגוז מלך
מתכון של עומר מילר סו-שף ב"פודארט".
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 באגט
- ריבת תאנים (או כל ריבה אחרת)
- 1 כף גבינת רוקפור
- 2 כפות קרם פרש
- אגוזי מלך
אופן ההכנה
- 1. פורסים את הבאגט לפרוסות דקות, מורחים בשמן זית וקצת שום כתוש, קולים בתנור על 180 מעלות למשך 5 דקות.
- 2. מערבבים כף רוקפור עם שתי כפות קרם פרש עד קבלת מרקם חלק. על הקרוסטיני מניחים מעט ריבה ולצדה מזליפים את קרם הרוקפור.
- 3. משלימים את המנה עם אגוז מלך קלוי.