לטקעס תפוחי אדמה וקישואים
מתכון של זמי שרייבר ממסעדת "סנדר" בתל אביב
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חומרים ל-4 מנות:
- 4 קישואים בגודל בינוני
- 3 תפוחי אדמה
- ביצה אחת
- כף קמח
- חצי כפית מרק עוף
- מלח, פלפל לפי טעם
- שמן
אופן ההכנה
- 1 . מגרדים בפומפייה את הקישואים ואת תפוחי האדמה או (בשיטה הקלה יותר) טוחנים בבלנדר (מומלץ פחות).
- 2. סוחטים היטב את הנוזלים מתפוחי האדמה והקישואים. מוסיפים ביצה, קמח, מרק עוף ומתבלים במלח ופלפל. מערבבים היטב ויוצרים קציצות שטוחות.
- 3. מטגנים בשמן עמוק שחומם מראש.