מניפת פילה בקר בבירה

המתכון באדיבות "תל אביב ברוהאוס – מסעדה במבשלת בירה".

מתכון מאת: מערכת וואלה!
בירות בברוהאוס

מצרכים

  • חומרים למנה אחת:
  • 180 גרם נתח פילה בקר נקי
  • 1 כוס בירה לבנה
  • 1 כף חמאת בוטנים
  • 1 כף סוכר חום
  • ½ כפית מחית קארי אדום
  • ¼ כוס חלב קוקוס
  • ¼ כוס בירה לבנה
  • חופן רצועות גזר דקות
  • חופן רצועות פלפלים דקות
  • חופן עלי תרד שטופים
  • מקלוני בצל ירוק

אופן ההכנה

  • 1. משרים את נתח הפילה ב-1 כוס בירה במשך שעתיים, מוציאים מהבירה ומייבשים.
  • 2. שמים בקערה את חמאת הבוטנים, הסוכר, מחית הקארי, חלב הקוקוס ו–¼ כוס הבירה ומערבבים היטב.
  • 3. מתבלים את נתח הפילה במלח ופלפל שחור גרוס וצולים על האש או במחבת במשך 8 דקות עד לדרגת M ומניחים בצד.
  • 4. מרכיבים את המנה: מקפיצים את הירקות עם מעט שמן זית ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מסירים מהאש ומניחים במרכז הצלחת. את הפילה פורסים ל-4 נתחים דקים ומניחים מעל הירקות ומסביב יוצקים את רוטב הבוטנים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully