שרימפס בציפוי פריך
המתכון באדיבות מסעדת סבסטיאן.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 4 שרימפס "בלק טייגר"
- 25 גרם פיסטוקים מקולפים
- 25 גרם אגוזי מלך
- 25 גרם שקדים
- 30 גרם בלילת טמפורה
- 50 גרם פירורי לחם (רצוי פנקו)
- חומרים לרוטב:
- 100 מ"ג יוגורט
- 20 מ"ג צ'ילי מתוק
- 20 גרם גבינת פטה בקר
אופן ההכנה
- 1. מוצאים את השרימפס מהשריון, שמים את האגוזים, שקדים ואגוזי המלך במג'ימקס וטוחנים.
- 2. טובלים את השרימפס בטמפורה ולאחר מכן בתערובת שהכנו ומטגנים בשמן עמוק.
- 3. לוקחים את כל המצרכים של הרוטב מערבבים עד לקבלת תערובת סמיכה.