וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שרימפס בציפוי פריך

המתכון באדיבות מסעדת סבסטיאן.

מתכון מאת: מערכת וואלה

שרימפס מצופה של סבסטיאן(יח"צ).
שרימפס מצופה של סבסטיאן(יח"צ)

מצרכים למתכון

  • 4 שרימפס "בלק טייגר"
  • 25 גרם פיסטוקים מקולפים
  • 25 גרם אגוזי מלך
  • 25 גרם שקדים
  • 30 גרם בלילת טמפורה
  • 50 גרם פירורי לחם (רצוי פנקו)
  • חומרים לרוטב:
  • 100 מ"ג יוגורט
  • 20 מ"ג צ'ילי מתוק
  • 20 גרם גבינת פטה בקר

אופן ההכנה

  • 1. מוצאים את השרימפס מהשריון, שמים את האגוזים, שקדים ואגוזי המלך במג'ימקס וטוחנים.
  • 2. טובלים את השרימפס בטמפורה ולאחר מכן בתערובת שהכנו ומטגנים בשמן עמוק.
  • 3. לוקחים את כל המצרכים של הרוטב מערבבים עד לקבלת תערובת סמיכה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully