מוס שוקו שוקולד
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 4 ביצים
- 1 שמנת מתוקה
- 150-200 גרם שוקולד מריר פשוט
אופן ההכנה
- 1. מפרידים את הביצים, מקציפים חלבונים.
- 2. ממיסים שוקולד במתקן "בן מרי" (סיר בתוך סיר מלא מים), לאחר שהשוקולד נמס - מוסיפים אליו את החלמונים, מערבבים טוב.
- 3. מוסיפים לבלילה את קציפת החלבונים ומערבבים היטב.
- 4. מקציפים את השמנת עד לקבלת קצפת
- 5. מערבבים היטב את תערובת השוקולד עם הקצפת.
- 6. שופכים לכלי הגשה, ומניחים במקרר ל-24 שעות.