רוסטביף בכלום עבודה
אנחנו אוהבים אותו בסנדוויץ. זאת עובדה. רך, עסיסי ומלא טעם. מגישים אותו קר, חם או בטמפ החדר, תלוי ב
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-10-8 מנות:
- נתח סינטה משובח במשקל 1/2 1 קג בטמפ החדר
- 1/2 כוס חרדל גרגרים
- שמן זית
- 4 כפות פלפל שחור גרוס
- עלים מ-2 גבעולי רוזמרין
- 4 גבעולי תימין
- 10 שיני שום
אופן ההכנה
- 1. מחממים תנור ל-250 מעלות כרבע שעה מראש.
- 2. מעסים את הנתח בחרדל גרגרים, שמן זית, פלפל, רוזמרין ותימין. אם רוצים, מחדירים שיני שום לנתח הבשר בעזרת סכין חד.
- 3. מניחים את הסינטה על רשת מעל תבנית אפייה וצולים כ-15 דקות.
- 4. מנמיכים את החום ל-200 מעלות וצולים עוד 20-15 דקות לדרגת מדיום-רייר הדרגה המומלצת להכנת כריכים.
- 5. מוציאים את הנתח מהתנור ונותנים לו לנוח כ-20 דקות לפני שפורסים.