וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

רוסטביף בכלום עבודה

אנחנו אוהבים אותו בסנדוויץ’. זאת עובדה. רך, עסיסי ומלא טעם. מגישים אותו קר, חם או בטמפ’ החדר, תלוי ב

מתכון מאת: שיר הלפרן, מערכת וואלה

רוסטביף בגיליס. גיליס- בית מדרש לבשר,
רוסטביף בגיליס/גיליס- בית מדרש לבשר

מצרכים למתכון

  • ל-10-8 מנות:
  • נתח סינטה משובח במשקל 1/2 1 ק”ג בטמפ’ החדר
  • 1/2 כוס חרדל גרגרים
  • שמן זית
  • 4 כפות פלפל שחור גרוס
  • עלים מ-2 גבעולי רוזמרין
  • 4 גבעולי תימין
  • 10 שיני שום

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-250 מעלות כרבע שעה מראש.
  • 2. מעסים את הנתח בחרדל גרגרים, שמן זית, פלפל, רוזמרין ותימין. אם רוצים, מחדירים שיני שום לנתח הבשר בעזרת סכין חד.
  • 3. מניחים את הסינטה על רשת מעל תבנית אפייה וצולים כ-15 דקות.
  • 4. מנמיכים את החום ל-200 מעלות וצולים עוד 20-15 דקות לדרגת מדיום-רייר — הדרגה המומלצת להכנת כריכים.
  • 5. מוציאים את הנתח מהתנור ונותנים לו לנוח כ-20 דקות לפני שפורסים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully