פילה מוסר במעטפת עשבי תיבול אפוי בתנור
מתכון של חברת "ליימן שליסל" (שמן PAM) לפילה מוסר במעטפת עשבי תיבול אפוי בתנור
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חומרים ל 4 מנות:
- 2 דגי מוסר נקיים מקשקשים ומפולטים (לבקש מהדייג)
- תרסיס שמן חמאה של PAM
- רבע צרור פטרוזיליה קצוצה
- רבע צרור ריחן קצוץ
- רבע צרור כוסברה קצוצה
- 1 שן שום כתושה
- מלח ופלפל לפי הטעם
- 1 לימון
- רדיד אלומיניום
אופן ההכנה
- 1. מערבבים את השום ואת עשבי התיבול יחד ומעבירים לכלי שטוח, ממליחים ומפלפלים את פילה הדגים ומרססים עם תרסיס שמן החמאה של PAM במשך 6 שניות. שימוש בתרסיס PAM גורם לנו מבלי שנרגיש להשתמש במינימום שמן ובלי לפגוע וטעמו של המוצר אותו אנו מבשלים.
- 2. לאחר שציפינו את הדגים בשמן חמאה אנו מצפים אותם בעשבי התיבול שהכנו בכלי שטוח.
- 3. סוחטים לימון מעל הדגים ועוטפים כל פילה ברדיד אלומיניום לצורת מעטפה . מניחים במגש אפיה .
- 4. אופים בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות למשך 8 עד 10 דקות תלוי בעובי הפילה.