פילה מוסר במעטפת עשבי תיבול אפוי בתנור

מתכון של חברת "ליימן שליסל" (שמן PAM) לפילה מוסר במעטפת עשבי תיבול אפוי בתנור

מתכון מאת: השף צ'רלי פדידה, מערכת וואלה!

מצרכים

  • חומרים ל 4 מנות:
  • 2 דגי מוסר נקיים מקשקשים ומפולטים (לבקש מהדייג)
  • תרסיס שמן חמאה של PAM
  • רבע צרור פטרוזיליה קצוצה
  • רבע צרור ריחן קצוץ
  • רבע צרור כוסברה קצוצה
  • 1 שן שום כתושה
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 1 לימון
  • רדיד אלומיניום

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את השום ואת עשבי התיבול יחד ומעבירים לכלי שטוח, ממליחים ומפלפלים את פילה הדגים ומרססים עם תרסיס שמן החמאה של PAM במשך 6 שניות. שימוש בתרסיס PAM גורם לנו מבלי שנרגיש להשתמש במינימום שמן ובלי לפגוע וטעמו של המוצר אותו אנו מבשלים.
  • 2. לאחר שציפינו את הדגים בשמן חמאה אנו מצפים אותם בעשבי התיבול שהכנו בכלי שטוח.
  • 3. סוחטים לימון מעל הדגים ועוטפים כל פילה ברדיד אלומיניום לצורת מעטפה . מניחים במגש אפיה .
  • 4. אופים בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות למשך 8 עד 10 דקות תלוי בעובי הפילה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully