וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט חסה עם רצועות בטטה

מתכון של שחר ברנע, היועץ הקולינארי של ביסטרו בר 'אדלה' ברמת ישי

מתכון מאת: מערכת וואלה

סלט אדלה של ביסטרו אדלה.
סלט אדלה של ביסטרו אדלה

מצרכים למתכון

  • לסלט:
  • רבע ראש חסה אמריקאית
  • 1 עגבנייה חתוכה לפרוסות
  • 5 פטריות שמפיניון טריות
  • רצועות גזר דקות
  • כף שקדים קלויים
  • בטטה אחת מקולפת וחתוכה לרצועות דקות
  • 0.5 חבילת גבינת עזים פרוסה למדליונים,
  • פירורי לחם
  • ביצה
  • לרוטב:
  • כף שמן זית
  • בזיליקום טחון דק
  • 2 כפות סויה
  • 2 כפות סילאן
  • 2 שיני שום כתושות
  • מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את חומרי הרוטב בצנצנת או בכלי.
  • 2. מכינים את הסלט: מערבבים את הירקות עם השקדים הקלויים ועם הרוטב.
  • 3. את רצועות הבטטה מטגנים במחבת במעט שמן זית, מוציאים אותן כשהן פריכות ומניחים על הסלט.
  • 4. את מדליוני הגבינה טובלים בביצה ואח"כ בפירורי הלחם, מטגנים בשמן עמוק עד שהן מזהיבים, מוציאים ומניחים על נייר סופג שיספוג את השמן.
  • 5. אחרי שהשמן נספג, מניחים את המדליונים בצדי הסלט.
  • אפשר לקשט עם תמרים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully