פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סלט חסה עם רצועות בטטה

      מתכון של שחר ברנע, היועץ הקולינארי של ביסטרו בר 'אדלה' ברמת ישי

      3 מדרגים / 3.45 כוכבים

      סלט אדלה של ביסטרו אדלה (יח
      סלט אדלה של ביסטרו אדלה (יח"צ)

      מצרכים

      • לסלט:
      • רבע ראש חסה אמריקאית
      • 1 עגבנייה חתוכה לפרוסות
      • 5 פטריות שמפיניון טריות
      • רצועות גזר דקות
      • כף שקדים קלויים
      • בטטה אחת מקולפת וחתוכה לרצועות דקות
      • 0.5 חבילת גבינת עזים פרוסה למדליונים,
      • פירורי לחם
      • ביצה
      • לרוטב:
      • כף שמן זית
      • בזיליקום טחון דק
      • 2 כפות סויה
      • 2 כפות סילאן
      • 2 שיני שום כתושות
      • מלח ופלפל לפי הטעם

      אופן ההכנה

      • 1. מערבבים את חומרי הרוטב בצנצנת או בכלי.
      • 2. מכינים את הסלט: מערבבים את הירקות עם השקדים הקלויים ועם הרוטב.
      • 3. את רצועות הבטטה מטגנים במחבת במעט שמן זית, מוציאים אותן כשהן פריכות ומניחים על הסלט.
      • 4. את מדליוני הגבינה טובלים בביצה ואח"כ בפירורי הלחם, מטגנים בשמן עמוק עד שהן מזהיבים, מוציאים ומניחים על נייר סופג שיספוג את השמן.
      • 5. אחרי שהשמן נספג, מניחים את המדליונים בצדי הסלט.
      • אפשר לקשט עם תמרים.

      עוד מתכוני ארוחת בוקר

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -