שבלולי פקורינו וטימין
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 400 גר' בצק עלים מופשר
- 150 גר' גבינת ריקוטה
- 100 גר' גבינת פקורינו מגוררת
- טימין טרי
- מעט שמן זית לזילוף
אופן ההכנה
- 1. פורסים את הבצק על גבי משטח עבודה ובעזרת סרגל חותכים לרצועות באורך של כ 15 ס"מ ורוחב של כ 2 ס"מ.
- 2. מורחים את הבצק בשכבה דקה של ריקוטה.
- 3. מפזרים פקורינו ועלי טימין.
- 4. מגלגלים כל רצועה לצורת שבלול ומניחים כשהצד הרחב כלפי מעלה בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
- 5. מזלפים כמה טיפות שמן זית ואופים בחום של 180 מעלות כ 20 דקות עד שמזהיב.