וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שבלולי פקורינו וטימין

מתכון מאת: דנה מלמד, מערכת וואלה

שבלולי בצק עלים פקורינו וטימין. דנה מלמד
שבלולי בצק עלים פקורינו וטימין

מצרכים למתכון

  • 400 גר' בצק עלים מופשר
  • 150 גר' גבינת ריקוטה
  • 100 גר' גבינת פקורינו מגוררת
  • טימין טרי
  • מעט שמן זית לזילוף

אופן ההכנה

  • 1. פורסים את הבצק על גבי משטח עבודה ובעזרת סרגל חותכים לרצועות באורך של כ 15 ס"מ ורוחב של כ 2 ס"מ.
  • 2. מורחים את הבצק בשכבה דקה של ריקוטה.
  • 3. מפזרים פקורינו ועלי טימין.
  • 4. מגלגלים כל רצועה לצורת שבלול ומניחים כשהצד הרחב כלפי מעלה בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  • 5. מזלפים כמה טיפות שמן זית ואופים בחום של 180 מעלות כ 20 דקות עד שמזהיב.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully