וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בף בורגיניון

מתכון מאת: ערן ירוחם, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • 2 ק"ג כתף בקר או כל חלק קדמי אחר (כאן השתמשנו באסאדו עגל )
  • 5 גזרים קלופים פרוסים
  • 3 בצלים פרוסים
  • 2 שורש סלרי קלוף חתוך לקוביות
  • 1 ראש שום קלוף מפוצל לשיניים שלמות
  • יין אדום יבש להשריה
  • 3 גבעולי טימין טרי
  • ציר בקר או ציר עוף
  • מלח פלפל

אופן ההכנה

  • 1. משרים למשך הלילה את הבשר והירקות עם יין אדום בסיר עמוק.
  • 2. בבוקר מוציאים את הירקות מן הסיר, מרתיחים את היין והבשר ומוסיפים את הציר או המים עד כדי 2/3 כיסוי הבשר.
  • 3. לאחר הרתיחה מתבלים במלח ופלפל בעדינות, ומבשלים עד לריכוך הבשר על אש קטנה כשעתיים.
  • 4. כשהבשר מתחיל להתרכך מוסיפים את הירקות, מוסיפים מעט ציר ומבשלים כארבעים דקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully