קרקר וונטון
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- לכ-24 חתיכות:
- ביצה אחת
- כפית מלח
- 2 כוסות קמח
- שליש עד חצי כוס מים
אופן ההכנה
- 1. טורפים את הביצה עם מלח. בקערה שניה שמים את הקמח ויוצרים שקערורית במרכזה. מוסיפים את הביצה והמים אל הקמח ומערבבים בעדינות עד ליצירת בצק (יש להוסיף קמח/מים בעת הצורך).
- 2. יוצרים מהבצק כדור, לשים ומניחים בצד כ-30 דקות.
- 3. מרדדים את הבצק בעדינות וחותכים למלבנים שגודלם כ-5 על 10 ס"מ. את הבצק יש לטגן בשמן עמוק עד שצבעם הופך זהוב.