פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      אוזני המן מבצק שמרים של עמיר לוליאן

      באדיבות עמיר לוליאן קונדיטור ליליות BAKERY

      9 מדרגים / 3.07 כוכבים

      אוזני המן שמרים עם פרג (יח
      אוזני המן שמרים עם פרג (יח"צ)

      מצרכים

      • לבצק:
      • כוס וחצי קמח
      • 50 גרם חמאה
      • 20 גרם סוכר
      • קורט מלח
      • 1 חלמון
      • 1 ביצה
      • גרידת לימון
      • 30 גרם מים
      • 10 גרם שמרים טריים
      • למילוי פרג:
      • 50 מ"ל חלב
      • 50 גרם סוכר
      • 10 גרם חמאה
      • 200 גרם פרג טחון טרי
      • 20 גרם פירורי עוגה
      • למלית שוקולד:
      • 100 גרם שמנת
      • 10 גרם חמאה
      • 120 גרם שוקולד מריר
      • 20 גרם פירורי עוגה

      אופן ההכנה

      • 1. מכינים את הבצק: מערבבים את המים והשמרים היטב בקערה.
      • 2. מוסיפים את שאר החומרים לקערה.
      • 3. לשים את הבצק כ-10 דקות ומצננים במקרר כ-60 דקות.
      • 4. מכינים את המליות: למלית הפרג: להרתיח את החלב, הסוכר והחמאה יחד, להוסיף את הפרג ופירורי העוגה, לערבב היטב ולכבות את האש, לאחר מכן לצנן.
      • 5. למלית השוקולד: מרתיחים את השמנת והחמאה יחד בסיר.
      • מוסיפים לסיר את שאר הרכיבים, מערבבים היטב ומקררים.
      • 6. ממשיכים בהכנת הבצק: לאחר 60 דקות, מוציאים את הבצק מהמקרר ומרדדים לעובי של 3 מ"מ. קורצים עיגולי בצק, עליהם מניחים את המלית בכפית וסוגרים לצורת אוזן המן.
      • 7. על אוזני ההמן מורחים ביצה וממתינים כ- 30 דקות. בינתיים מחממים תנור ל-170 מעלות.
      • 8. אופים את אוזני ההמן כ-12 דקות ב-170 מעלות.

      עוד מתכוני עוגיות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -