- 1. מכינים את הבצק: מערבבים את המים והשמרים היטב בקערה.
 - 
 - 2. מוסיפים את שאר החומרים לקערה.
 - 
 - 3. לשים את הבצק כ-10 דקות ומצננים במקרר כ-60 דקות. 
 - 
 - 4. מכינים את המליות: למלית הפרג: להרתיח את החלב, הסוכר והחמאה יחד, להוסיף את הפרג ופירורי העוגה, לערבב היטב ולכבות את האש, לאחר מכן לצנן.
 - 
 - 5. למלית השוקולד: מרתיחים את השמנת והחמאה יחד בסיר.
 - מוסיפים לסיר את שאר הרכיבים, מערבבים היטב ומקררים. 
 - 
 - 6. ממשיכים בהכנת הבצק: לאחר 60 דקות, מוציאים את הבצק מהמקרר ומרדדים לעובי של 3 מ"מ. קורצים עיגולי בצק, עליהם מניחים את המלית בכפית וסוגרים לצורת אוזן המן. 
 - 
 - 7. על אוזני ההמן מורחים ביצה וממתינים כ- 30 דקות. בינתיים מחממים תנור ל-170 מעלות.
 - 
 - 8. אופים את אוזני ההמן כ-12 דקות ב-170 מעלות.