וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פטריות ממולאות בגבינת עזים, עם רוטב פלפלים

מתכון מאת: שף נדב קמפ, מערכת וואלה

פטריות ממולאות גבינת עזים. דביר אלמוג,
פטריות ממולאות גבינת עזים/דביר אלמוג

מצרכים למתכון

  • ל-6 מנות:
  • 600 גרם פטריות שמפיניון
  • 100 גרם חמאה
  • 300 גרם בצל קצוץ
  • 2 שיני שום קצוצות
  • רבע כוס פירורי לחם זהוב גס
  • כפית שטוחה מלח
  • כפית שטוחה פלפל לבן
  • 200 גרם גבינת שמנת עזים
  • 2 כפות סילאן (דבש תמרים)
  • 2 כפות חרדל דיז'ון חלק
  • לרוטב פלפלים:
  • 1 ק"ג פלפלים
  • חצי ק"ג עגבניות שרי
  • רבע כוס חומץ
  • 70 גרם פלפל צ'יפוטלה
  • 30 גרם שום
  • 3/4 כוס סוכר חום
  • כפית פפריקה מתוקה

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את הרוטב: בסיר, מטגנים שום ופלפלים עד לריכוך. מוסיפים את שאר המרכיבים, מבשלים כ-20 דקות על אש נמוכה וטוחנים במיקסר עד לקבלת מרקם חלק. מעבירים דרך מסננת ומצננים.
  • 2. מכינים את ממרח הציפוי: מסירים את רגלי הפטריות ומניחים את הפטריות המרוקנות בצד. קוצצים את הרגליים ומטגנים במחבת עם חמאה ובצל קצוץ. מתבלים במלח ופלפל. מעבירים למעבד מזון, מוסיפים את פירורי הלחם וטוחנים עד לקבלת מרקם משחתי.
  • 3. מכינים את המילוי: בקערת נירוסטה מערבבים גבינת עזים, סילאן וחרדל. מזלפים את התערובת לתוך בטן הפטריה ומשטחים.
  • 4. מצפים: מחממים קלחת עם שמן עמוק. בינתיים, מורחים את ממרח פירורי הלחם והפטריות על הפטריות. כשהשמן חם דיו, מטילים את הפטריות אחת-אחת לתוכו ומטגנים עד להזהבה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully