וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

צ'אי

מתכון מאת: אורן גולדפינגר, מערכת וואלה

בא טבעי. נמרוד סונדרס
בא טבעי

מצרכים למתכון

  • לתערובת הצ'אי:
  • 1/4 כפית מסמרי ציפורן
  • 5-6 פולי הל
  • 1/2 כפית אגוז מוסקט טחון
  • 1/2 כפית קינמון טחון
  • 1/2 כפית פקעות ורדים
  • 1/2 כפית ג'ינג'ר טחון או טרי מגורד
  • לצ'אי:
  • 1/3 1 כוסות מים
  • 2/3 כוס משקה סויה/משקה צמחי אחר
  • 4 כפיות סוכר חום
  • תוספות אפשריות:
  • 2 כפות חלב קוקוס

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את התערובת: מוציאים את פולי ההל מהתרמילים, טוחנים את חומרי התערובת, שומרים בקופסא אטומה.
  • 2. מכינים את הצ'אי: מביאים מים לרתיחה בסיר קטן/פינג'ן, מנמיכים את האש. מוסיפים 3 כפיות מתערובת הצ'אי וסוכר, מערבבים עד שהסוכר נמס, מבשלים כ-5 דקות.
  • 3. מוסיפים את חלב הסויה ומבשלים 5 דקות נוספות. טועמים ומוסיפים עוד סוכר אם יש צורך.
  • 4. מוזגים לכוס דרך מסננת ושותים

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully