- 1. בקערה גדולה מערבבים את כל החומרים ולשים היטב עם הידיים. מניחים במקרר למשך שעה לפחות.
-
- 2. יוצרים כדורים אובאליים מהתערובת ומשפדים על מקל קינמון.
- מניחים את הקבבים המשופדים בתבנית, עוטפים בניילון ומחזירים למקרר למשך שעתיים לפני הצלייה (עדיף למשך לילה).
-
- 3. מחממים במחבת גריל לחום גבוהה ומניחים את הבשר לצלייה של 2 דקות מכל צד לקבלת דרגת מדיום.
-
- 4. מכינים את סלט העגבניות: חורצים את העגבניות ומכניסים למים רותחים למשך 8 שניות, קולפים וחותכים לקוביות.
-
- 5. שורפים את הפלפל על הגז מכל צדדיו, קולפים וחותכים לקוביות.
-
- 6. מערבבים את כל המרכיבים יחד ומגישים עם הקבבים.