קינואה סבזי
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 כוס עלי תרד
- 1 כוס עלי מנגולד קצוצים (ללא השדרה הלבנה)
- ½ כוס פטרוזיליה
- 2 גבעולי סלרי
- 1 כף שמן זית
- ½ כפית מלח
- כוס מים
- 1.5 כוסות קינואה
- 2.5 כוסות מים
אופן ההכנה
- 1. שוטפים היטב את העלים וקוצצים גס.
- 2. מחממים היטב סיר, מוסיפים את השמן, העלים הקצוצים ואת המלח. מערבבים היטב. מוסיפים את כוס המים ומערבבים. מבשלים כשהסיר פתוח כ5-7 דקות עד שרוב המים מתאדים.
- 3. מוסיפים את הקינואה, מערבבים היטב. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
- 4. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כאשר הסיר סגור 15 דקות.