קינואה סבזי

מתכון מאת: עופרי זוטא, מערכת וואלה!
קינואה סבזי. עופרי זוטא
קינואה סבזי

מצרכים

  • 1 כוס עלי תרד
  • 1 כוס עלי מנגולד קצוצים (ללא השדרה הלבנה)
  • ½ כוס פטרוזיליה
  • 2 גבעולי סלרי
  • 1 כף שמן זית
  • ½ כפית מלח
  • כוס מים
  • 1.5 כוסות קינואה
  • 2.5 כוסות מים

אופן ההכנה

  • 1. שוטפים היטב את העלים וקוצצים גס.
  • 2. מחממים היטב סיר, מוסיפים את השמן, העלים הקצוצים ואת המלח. מערבבים היטב. מוסיפים את כוס המים ומערבבים. מבשלים כשהסיר פתוח כ5-7 דקות עד שרוב המים מתאדים.
  • 3. מוסיפים את הקינואה, מערבבים היטב. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
  • 4. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כאשר הסיר סגור 15 דקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully