- 1. מחממים תנור לחום נמוך 100 - 70 מעלות.
-
- 2. מרפדים תבנית בנייר אפייה. בעזרת רינג מסמנים על צידו האחורי של הנייר שלושה עיגולים או מלבנים.
-
- 3. מקציפים חלבונים וסוכר עד לקבלת קצף סמיך ויציב.
-
- 4. מקפלים פנימה את הקקאו (באמצעות המיקסר או באופן ידני). ניתן להפסיק את פעולת המיקסר, להוסיף את הקקאו ולהפעילו מחדש במהירות נמוכה ואחר-כך גבוהה למשך מספר שניות.
-
- 5. מחלקים את התערובת בין העיגולים / המלבנים ומורחים בעזרת פלטה עד לקצוות. ניתן למלא שק-זילוף בתערובת ולזלף כספירלה. את שאר המרנג מזלפים בפיית זילוף חלקה כצינורות ארוכים.
-
- 6. מייבשים (אופים) בתנור בטמפרטורה של 100 מעלות כשעתיים.
-
- 7. לגנאש: ממיסים במיקרוגל את השוקולד ביחד עם 100 גרם מהשמנת ומקררים כשעה. לאחר הקירור מקציפים בתוספת של 150 גרם שמנת.
-
- 8. לבניית העוגה: מניחים על צלחת מרנג אחד, מורחים עליו שכבת קרם אחידה, מניחים מרנג נוסף ושוב כרבע מהקרם. מניחים עיגול שלישי, הפעם הפוך ומורחים את יתרת הקרם מלמעלה ומסביב בשוליים. מקשטים בדפנות ומלמעלה באצבעות מרנג.