לביבות בצל ותפו"א
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 6 בצלים, לבן וסגול
- 4 תפו"א
- מלח
- פלפל
- שמן זית
אופן ההכנה
- 1. מקלפים את הבצל ואת תפוח האדמה, קוצצים את הבצל ואת תפוח האדמה חותכים לקוביות.
- 2. מטגנים את הבצל במעט שמן זית, מתבלים במלח ופלפל, עד להזהבה.
- 3. מבשלים את תפוח האדמה במים עד לריכוך.
- 4. מועכים את תפוח האדמה למחית, מוסיפים את הבצל, מתבלים לפי הצורך.
- 5. יוצרים לביבות ומטגנים או אופים בחום של 200 מעלות למשך 10 דקות.