לביבות בצל ותפו"א

מתכון מאת: אורן גולדפינגר, מערכת וואלה!
לביבות בצל ותפוח אדמה. דנה מאירזון
לביבות בצל ותפוח אדמה

מצרכים

  • 6 בצלים, לבן וסגול
  • 4 תפו"א
  • מלח
  • פלפל
  • שמן זית

אופן ההכנה

  • 1. מקלפים את הבצל ואת תפוח האדמה, קוצצים את הבצל ואת תפוח האדמה חותכים לקוביות.
  • 2. מטגנים את הבצל במעט שמן זית, מתבלים במלח ופלפל, עד להזהבה.
  • 3. מבשלים את תפוח האדמה במים עד לריכוך.
  • 4. מועכים את תפוח האדמה למחית, מוסיפים את הבצל, מתבלים לפי הצורך.
  • 5. יוצרים לביבות ומטגנים או אופים בחום של 200 מעלות למשך 10 דקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully