- 1. מכינים את הבורגול והקינואה: שופכים את תוכן השקית לקערה, ומכסים את תכולתה במים רותחים. מעל הקערה מניחים מגבת בכדי שהמים לא יתאדו.
-
- 2.מכינים את הוויניגרט: מערבבים שמפניה, שמן אגוזים, דבש, מיץ לימון ומערבבים. מוסיפים פלפל ומלח וטוחנים במג'מיקס. תוך כדי מוסיפים שמן זית בכדי שהרוטב יהיה אחיד.
-
- 3. חותכים גס את הפירות ואת הבצל הירוק, וכשהבורגול והקינואה מוכנים, מוסיפים את הפירות והבצל לקערה. מוסיפים מלח, פלפל ומעט מרוטב השמפניה. מערבבים.
-
- 4. מפרידים את עלי האנדיב ומוזגים עליהם כשתי כפות מהרוטב. מערבבים היטב בכדי שהרוטב ייספג ויעטוף את העלים.
-
- 5. על צלחת שטוחה מניחים את עלי האנדיב, ובתוך החלק השקוע שלהם מניחים את סלט הבורגול והקינואה עם הפירות. לאחר מכן מניחים שכבה נוספת של עלים, ובתוכה שוב מפזרים את התערובת. בקומה האחרונה מניחים בתוך האנדיב פרוסות גדולות של גבינה כחולה חריפה. מפזרים מעט גם סביב לצלחת.
-
- 7. טוחנים את כל האגוזים עם מעט סוכר. מפזרים את התערובת מעל לסלט וסביבו. לבסוף, מוזגים מהרוטב על כל רכיבי המנה ומעט מסביב לצלחת. מגישים.