סמבוסק גבינת עיזים

מתכון מאת: רועי ענתבי ואור ברי, מערכת וואלה!
סמבוסק ממולא גבינת עיזים

מצרכים

  • ל-4 מנות:
  • לבצק:
  • 1 ק"ג קמח
  • 10 גרם שמרים יבשים
  • 20 גרם סוכר
  • 480 מ"ל מים
  • 180 מ"ל שמן זית
  • 20 גרם מלח
  • למילוי:
  • 400 גרם גבינת עיזים גולמית
  • 4 פלפלים קלויים, מקולפים וקצוצים
  • 2 כפות עלי זעתר קצוצים
  • 2 כפות פירורי פנקו
  • מלח ופלפל
  • להגשה:
  • 4 עגבניות מגורדות בפומפייה מתובלות בשמן זית, לימון ומלח
  • מלפפון חמוץ במלח פרוס גס

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את הבצק: בקערה מערבבים את כל החומרים, מוסיפים את השמן והמים ולשים במלוש (ניתן גם ביד) עד לקבלת מסה אחידה.
  • 2. מכינים את המילוי: מערבבים את כל החומרים עד לקבלת מסה אחידה. מתקנים תיבול.
  • 3. על משטח מקומח מרדדים את הבצק, קורצים עיגולים וממלאים אותם בתערובת המילוי של גבינת העיזים. מקפלים לצורת חצי עיגול, סוגרים היטב.
  • 4. בסיר מחממים שמן ומטגנים את הסמבוסק. מוצאים לנייר סופג ומגישים לצד סלסת עגבניות ומלפפון חמוץ.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully