וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כיסונים דרוזים ביוגורט

מתכון מאת: אבי ביטון, מערכת וואלה

נשנוש של כיסוני בשר דרוזים ברוטב יוגורט. לירז אלה
נשנוש של כיסוני בשר דרוזים ברוטב יוגורט

מצרכים למתכון

  • ל-6-8 מנות:
  • 1/2 ק"ג קמח לבן
  • 2 ביצים
  • כפית שטוחה מלח דק
  • כפית סוכר
  • כוס מים
  • חומרים למילוי:
  • 300 גרם בשר טלה – פאלדה מעורב עם אוכף טלה
  • 2 בצלים גדולים קצוצים דק
  • מלח
  • פלפל
  • כפית שטוחה בהרט

אופן ההכנה

  • 1. בקערה מערבבים את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק רך.
  • 2. בקערה נפרדת מערבבים את חומרי המילוי.
  • 3. על משטח מקומח מרדדים את הבצק לעלה בעובי חצי ס"מ. בעזרת כוס או רינג מתכת קורצים עיגולים בקוטר 6-7 ס"מ.
  • 4. מניחים מעט מהמילוי במרכז העיגול ומקפלים לסהרון.
  • 5. בסיר עמוק מחממים שמן. מטגנים את הכיסונים עד להזהבה.
  • 6. מגישים עם יוגורט, סומאק, שמן זית ובצלצלים טריים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully