כיסונים דרוזים ביוגורט
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-6-8 מנות:
- 1/2 ק"ג קמח לבן
- 2 ביצים
- כפית שטוחה מלח דק
- כפית סוכר
- כוס מים
- חומרים למילוי:
- 300 גרם בשר טלה פאלדה מעורב עם אוכף טלה
- 2 בצלים גדולים קצוצים דק
- מלח
- פלפל
- כפית שטוחה בהרט
אופן ההכנה
- 1. בקערה מערבבים את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק רך.
- 2. בקערה נפרדת מערבבים את חומרי המילוי.
- 3. על משטח מקומח מרדדים את הבצק לעלה בעובי חצי ס"מ. בעזרת כוס או רינג מתכת קורצים עיגולים בקוטר 6-7 ס"מ.
- 4. מניחים מעט מהמילוי במרכז העיגול ומקפלים לסהרון.
- 5. בסיר עמוק מחממים שמן. מטגנים את הכיסונים עד להזהבה.
- 6. מגישים עם יוגורט, סומאק, שמן זית ובצלצלים טריים.