לביבות תפוחי אדמה ותירס

מתכון מאת: יואב בלימן, מערכת וואלה!
לביבות תירס וגבינות. נמרוד סונדרס
לביבות תירס וגבינות

מצרכים

  • לכ-25 לביבות:
  • 4 תפוחי אדמה קלופים ומגורדים בפומפיה
  • 1 בצל לבן קלוף ומגורד בפומפיה
  • גרגרים מ-2 קלחי תירס
  • 50 גרם גבינת פטה מגורדת
  • 50 גרם גבינת גאודה מגורדת
  • 100 גרם (3/4 כוס) קמח לבן
  • 1 ביצה
  • 1 כפית סודה לשתיה
  • צרור פטרוזיליה קצוצה
  • צרור נענע קצוצה
  • שמן לטיגון
  • להגשה:
  • 2 עגבניות מרוסקות

אופן ההכנה

  • 1. מניחים את תפוחי האדמה במסננת כחצי שעה.
  • 2. בקערה, מערבבים את כל החומרים, מתבלים במלח ופלפל.
  • 3. במחבת רחבה יוצקים שמן ומחממים על אש בינונית.
  • 4. בעזרת הידיים, יוצרים כדורים ומשטחים אותם לצורת לביבות. מטגנים כשתיים עד שלוש דקות מכל צד- עד שהלביבות משחימות קלות, ומניחים על נייר סופג.
  • 5. מומלץ להגיש ליד רסק עגבניות טרי מתובל בשום, מלח ופלפל ומעט שמן זית.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully