מרינדה לכנפיים על האש
דניאל שליט, שף מסעדת דיקסי בת"א נותן מתכון למרינדה מושלמת
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל1- ק?ג כנפיים:
- 1 צרור כוסברה שטופה, מיובשת וקצוצה דק כולל הגבעולים (יש המון טעם בגבעולים).
- 1 צרור פטרוזיליה שטופה, מיובשת וקצוצה דק.
- 5 שיני שום קצוצים.
- 5 כפות דבש או סילאן
- 5 כפות רוטב סויה
- מיץ מ3 לימונים
- 1 צ?ילי אדום חריף קצוץ דק
אופן ההכנה
- 1. מערבבים היטב את כל החומרים, משרים את הכנפיים כ24 שעות בקירור.