וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מרינדה לכנפיים על האש

דניאל שליט, שף מסעדת דיקסי בת"א נותן מתכון למרינדה מושלמת

מתכון מאת: שניאל שליט, מערכת וואלה

כנפיים של דיקסי. צילום:
אפיק גבאי, אפיק גבאי
כנפיים של דיקסי/צילום: אפיק גבאי

מצרכים למתכון

  • ל1- ק?ג כנפיים:
  • 1 צרור כוסברה שטופה, מיובשת וקצוצה דק כולל הגבעולים (יש המון טעם בגבעולים).
  • 1 צרור פטרוזיליה שטופה, מיובשת וקצוצה דק.
  • 5 שיני שום קצוצים.
  • 5 כפות דבש או סילאן
  • 5 כפות רוטב סויה
  • מיץ מ3 לימונים
  • 1 צ?ילי אדום חריף קצוץ דק

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים היטב את כל החומרים, משרים את הכנפיים כ24 שעות בקירור.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully