לביבות תפוחי אדמה עם פרמזן

מתכון פשוט ומנצח ללביבת תפוחי אדמה שאין ילד שלא יתלהב ממנו. נוח מאוד לשלב את הילדים בשלב גירוד תפוחי האדמה ובשלב יצירת הלביבות.

מתכון מאת: רועי סופר, מערכת וואלה!
רועי סופר מבשל עם הילדים

מצרכים

  • ל-20 לביבות:
  • 5 תפוחי אדמה
  • 4 כפות חמאה חומה שרופה (לוקחים 5 כפות חמאה, ממיסים במחבת, מסירים את הקצף עד לקבלת גוון חום אגוזי)
  • 2 כפות פרמזן מגורד
  • 1 כפית מלח

אופן ההכנה

  • 1. מגרדים את תפוחי האדמה בפומפייה, סוחטים במגבת היטב עד להוצאת כל הנוזלים.
  • 2. מערבבים פנימה 2.5 כפות חמאה שרופה ואת הפרמזן.
  • 3. יוצרים לביבות שטוחות בקוטר 4 ס"מ בערך.
  • 4. מחממים את יתרת החמאה במחבת ומטגנים משני הצדדים, עד שהלביבות נעשות פריכות. מגישים חם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully