פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      לביבות תפוחי אדמה עם פרמזן

      מתכון פשוט ומנצח ללביבת תפוחי אדמה שאין ילד שלא יתלהב ממנו. נוח מאוד לשלב את הילדים בשלב גירוד תפוחי האדמה ובשלב יצירת הלביבות.

      2 מדרגים / 3.38 כוכבים

      רועי סופר מבשל עם הילדים (נמרוד סונדרס)
      רועי סופר מבשל עם הילדים (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • ל-20 לביבות:
      • 5 תפוחי אדמה
      • 4 כפות חמאה חומה שרופה (לוקחים 5 כפות חמאה, ממיסים במחבת, מסירים את הקצף עד לקבלת גוון חום אגוזי)
      • 2 כפות פרמזן מגורד
      • 1 כפית מלח

      אופן ההכנה

      • 1. מגרדים את תפוחי האדמה בפומפייה, סוחטים במגבת היטב עד להוצאת כל הנוזלים.
      • 2. מערבבים פנימה 2.5 כפות חמאה שרופה ואת הפרמזן.
      • 3. יוצרים לביבות שטוחות בקוטר 4 ס"מ בערך.
      • 4. מחממים את יתרת החמאה במחבת ומטגנים משני הצדדים, עד שהלביבות נעשות פריכות. מגישים חם.

      מתכונים נוספים

      מחשבוני המרה:

      נפחים
      משקלים
      טמפרטורה
      המרות פופולריות