וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

לביבות תפוחי אדמה עם פרמזן

מתכון פשוט ומנצח ללביבת תפוחי אדמה שאין ילד שלא יתלהב ממנו. נוח מאוד לשלב את הילדים בשלב גירוד תפוחי האדמה ובשלב יצירת הלביבות.

מתכון מאת: רועי סופר, מערכת וואלה

רועי סופר מבשל עם הילדים. נמרוד סונדרס
רועי סופר מבשל עם הילדים

מצרכים למתכון

  • ל-20 לביבות:
  • 5 תפוחי אדמה
  • 4 כפות חמאה חומה שרופה (לוקחים 5 כפות חמאה, ממיסים במחבת, מסירים את הקצף עד לקבלת גוון חום אגוזי)
  • 2 כפות פרמזן מגורד
  • 1 כפית מלח

אופן ההכנה

  • 1. מגרדים את תפוחי האדמה בפומפייה, סוחטים במגבת היטב עד להוצאת כל הנוזלים.
  • 2. מערבבים פנימה 2.5 כפות חמאה שרופה ואת הפרמזן.
  • 3. יוצרים לביבות שטוחות בקוטר 4 ס"מ בערך.
  • 4. מחממים את יתרת החמאה במחבת ומטגנים משני הצדדים, עד שהלביבות נעשות פריכות. מגישים חם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully