מתכונים חמים

גלילת תמרים ואגוזים ללא גלוטן

מתכון מאת: מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

תמרים ואגוזים במאפיית לחם יין

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל- 50 עוגיות
  • 500 גרם תמרים בוואקום (חבילה שלמה)
  • 100 גרם סוכר
  • 100 גרם סילאן
  • 250 גרם אגוזים מרוסקים
  • 250 גרם פיסטוק מרוסק
  • קמצוץ קינמון
  • קמצוץ הל
  • קוקוס קלוי/שומשום לציפוי
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים על אש נמוכה בסיר בינוני את הסילאן יחד עם הסוכר ומערבבים באיטיות ליצירת קרמל.
  • 2. לאחר קבלת נוזל אחיד, מוסיפים את התמרים, וממשיכים לערבב עד לקבלת עיסה אחידה.
  • 3. בקערת מיקסר, מערבבים בעזרת וו גיטרה את האגוזים, הפיסטוקים והבלילה שהתקבלה בבישול, מוסיפים מעט קינמון ומעט הל. וממשיכים לערבב עד לקבלת עיסה אחידה.
  • 4. מחלקים את הבלילה לשלושה חלקים שווים ומגלגלים מהם נקניקיות. מצפים כרצוי בקוקוס קלוי או שומשום.
  • 5. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקפיא עד שה"נקניקיה" קופאת למינימום חצי שעה.
  • 6. מוציאים מהמקפיא ופורסים בסכין חדה לפרוסות בעובי 3-5 מ"מ, ומגישים.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully